НачалоБлокчейн новиниПриложението Cash на Square добавя опция за покупка и продажба на биткойни

Приложението Cash на Square добавя опция за покупка и продажба на биткойни

-

Откакто направи съобщението, акциите на Square се покачиха с близо 3 процента.

„Приложението за пари“ на Square е актуализирано, за да позволи закупуване на биткойни на стойност до $10 000 на седмица. Откакто направи съобщението, акциите на Square се покачиха с близо 3 процента.

Cash App е peer-to-peer система за плащане от Square, която позволява на хората да си плащат директно и бързо. Тази нова актуализация е в пробен режим за избрани потребители в продължение на няколко месеца и вече е достъпна за обществеността.

Потребителите ще имат достъп до биткойн търговия директно в приложението без допълнителни такси, добавени от Square. Таксите за транзакции ще бъдат определени на средна пазарна цена, която е осреднена от различни борси. Потребителите са ограничени до покупки на стойност до $10 000 биткойни на седмица. Новата функция е достъпна за всички клиенти на Square с изключение на тези в Ню Йорк, Джорджия, Хавай и Уайоминг.

За хората, които са нови за биткойн и търговията с криптовалута, процесът е опростен от Square, тъй като те са тези, които държат вашите биткойни и изпълняват транзакциите: биткойнът е свързан с вашия акаунт в Cash App, а не с вашето устройство.

Въпреки че Square има дълга история на сигурни транзакции, тази централизирана система за съхраняване на частни ключове на потребителите не е идеална практика за сигурност (вижте скорошния хак на Coincheck), така че потребителите ще трябва да помислят дали искат да търгуват със сигурност за лесна употреба.

За да помогне на новодошлите в пространството на криптовалутите, компанията създаде интерактивна уеб страница, за да обясни биткойн на обикновения човек. Той също така създаде онлайн книжка с картинки за деца, наречена „Моят първи биткойн и легендата за Сатоши Накамото“.

Вижте още  Биткойн наближава етапа на „надежда“

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама