НачалоNFT крипто новиниBinance NFT Marketplace разширява предложенията, приветства биткойн NFT

Binance NFT Marketplace разширява предложенията, приветства биткойн NFT

-

NFT пазарът на Binance разкри планове за поддръжка на Bitcoin Ordinals по-късно този месец, като разшири своята екосистема и създаде нови възможности за NFT търговци и колекционери. Въпреки че борсата не е обявила конкретна дата на стартиране, този ход се очаква да се случи скоро.

Binance разширява ползите за NFT търговци и колекционери Пазарът на Binance NFT в момента поддържа NFT на BNB Chain, Ethereum и Polygon.

Добавянето на поддръжка за биткойн NFT ще разшири своите предложения за клиенти и ще им позволи да купуват Ordinals в биткойн мрежата директно от своите акаунти в Binance, без да е необходимо да задават нагоре биткойн портфейл, съвместим с taproot. Ordinals обикновено се секат чрез TwelveFold Ordinals акаунт, но новите потребители вече могат лесно да купуват биткойн NFT сигурно без тази допълнителна стъпка. Освен това, създателите могат да генерират повече приходи чрез поддръжката на роялти на Binance NFT, като допълнително се възползват от разширената екосистема на платформата.

Създателите, чиито NFT се търгуват на пазара, ще печелят от поддръжката на роялти. Binance също така спомена, че поддържането на Bitcoin Ordinal на неговата платформа ще позволи на колекционерите да се насладят на стабилността и сигурността на обмена. Те също ще се радват на безпроблемна и ефективна търговия с биткойн NFT на борсата.

Като такъв, Binance отправи открит призив към NFT проекти за сътрудничество за укрепване на общността на Bitcoin Ordinals. Заинтересованите творци могат да попълнят този формуляр, за да се свържат с Binance за сътрудничество. Борсата също така заяви, че сътрудниците ще се радват на някои предимства, като например получаване на достъп до канала NFT Discord на Binance за актуализации на екосистемата. Те също могат да получават NFT airdrops за предстоящи Bitcoin NFT проекти. Разбиране на биткойн ординалите Биткойн NFT са цифрови артефакти, вписани в биткойн блокчейна.

Вижте още  SEC ескалира правен спор срещу Binance

През януари 2023 г. Casey Rodarmor стартира порядковия протокол, позволяващ на създателите да прикачват данни към отделни сатоши (най-малките биткойн деноминации), за да ги идентифицират и извършват транзакции с тях. Създателите на NFT могат да прикачват данни като видеоклипове, текстове, изображения или друго съдържание към всяко сатоши чрез процес на вписване.

Трябва да се отбележи, че 1 биткойн се състои от 100 000 000 сатоши, които могат да бъдат вписани поотделно в протокола Ordinals. Надписите върху тези сатоши им дават индивидуални идентичности, което позволява на притежателите да ги проследяват, прехвърлят и придават значение на тях. След надписите тези сатоши стават неизменни цифрови колекционерски предмети в мрежата и се извършват транзакции чрез биткойн портфейли. Това ново развитие много развълнува привържениците на биткойн.

Алекс Стржешневски, основател и главен изпълнителен директор на AngelBlock каза в коментар: „Мисля, че това, което се случва в биткойн, е невероятно. Усещането е, че биткойн се връща към корените си на това, че всъщност е „магия“. интернет пари“, а еволюцията за всяка технология е естествен феномен. Виждам обратната реакция на много „пуристи“ на BTC, но не мисля, че някой трябва да използва тяхната платформа, за да се опитва да цензурира транзакции и да прави разлика между това, което е „валидна“ и „невалидна“ транзакция във всяка мрежа.“

Кратка информация за Binance NFTs

Пазарът на Binance NFT е платформа, където колекционерите извършват транзакции. Това е всеобхватен център за новатори, артисти и създатели за лесно сечене, търговия и залагане на незаменими токени. Пазарът предлага три функционалности, включително пазара, първоначални NFT предложения (INO) и NFT-Fi. Пазарът се използва за сечене, наддаване, закупуване и продажба на NFT за ентусиасти по целия свят. Втората функция е INO, която позволява на колекционери да купуват ексклузивни NFT от влиятелни марки и известни артисти. Чрез INO колекционерите имат достъп до първокласни предложения от музиканти, знаменитости, художници и спортисти. Последната функция, NFT-Fi, позволява на потребителите да залагат своите NFT или да ги използват като обезпечение, за да получат заем, но по-специално, това е функция, която идва скоро.

Вижте още  Японската седмица на блокчейн с подкрепа от Министерството на икономиката

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама