НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsЦената на Arbitrum (ARB) пада, докато притежателите се стремят да излязат на...

Цената на Arbitrum (ARB) пада, докато притежателите се стремят да излязат на печалба

-

Цената на Arbitrum (ARB) си върна зоната от $1,20, след като се оттегли на $1,16 във вторник. Въпреки неотдавнашните колебания в цените, данните във веригата разкриват, че инвеститорите в Arbitrum whale са се задържали твърдо. Може ли повишената волатилност и нарастващата мрежова активност да потвърдят възходящата прогноза за цената на ARB?

Arbitrum е решение за мащабиране на Ethereum, възхвалявано за своята оптимистична скорост, мащабируемост и рентабилност. След бавното начало на май 2023 г. мрежата ARB набра значителна сила тази седмица.

Докато по-голямата част от притежателите на ARB се приближават до точката на рентабилност, китовете Arbitrum задържаха позициите си през последните седмици. Ето как скокът в мрежовата активност може да стимулира нова вълна на натрупване.

Arbitrum Whales се държат твърдо

Въпреки неотдавнашните колебания в цените на ARB, инвеститорите в китове в мрежата Arbtirum изглежда притежават фирми. Графиката по-долу показва как китовете с салда от 1 до 100 милиона ARB незначително са увеличили притежанията си през последните две седмици.

По-конкретно, между 8 и 18 май те добавиха 10 милиона монети към своите 3,53 милиарда ARB съвкупни баланси.

Прогноза за цените на Arbitrum (ARB) май 2023 г. – Салда на Whales Wallet.

При текущата пазарна цена на ARB от $1,20, новодобавените токени струват приблизително $12 милиона.

Степента на влияние, която притежават китовите инвеститори, означава, че друга вълна на натрупване сред тях може да убеди други стратегически инвеститори да станат оптимистични.

Привличането на мрежата расте

Според данните във веригата броят на активните потребители в мрежата Arbitrum се е увеличил значително тази седмица. Както е илюстрирано на графиката по-долу, ежедневните активни адреси на Arbitrum са се удвоили в сравнение с цифрите, записани на 13 май.

Вижте още  Ethereum гони цена от $2500

Между 13 май и 18 май DAA скочи с 92% от 23 444 активни потребители до 44 911.

Прогноза за цената на Arbitrum (ARB) май 2023 г. – Ежедневни активни адреси.

Метриката DAA оценява броя на потребителите, извършващи транзакции в блокчейн мрежа, като сумира активните уникални адреси на портфейли, взаимодействащи в даден ден.

Когато DAA скочи значително, както беше отбелязано по-горе, стратегическите инвеститори могат да заключат, че основната технология е в голямо търсене.
В обобщение, нарастващата DAA може да бъде критичният бичи сигнал, който да подтикне ARB китовете да започнат да купуват отново.

Прогноза за цената на ARB: $1,40 е наблизо

Съотношението пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV), което оценява финансовото състояние на настоящите притежатели на Arbitrum, предполага, че ралито към $1,50 е най-вероятната прогноза за цените на ARB.

Трябва да се отбележи, че повечето крипто инвеститори, които са купили ARB през последните 30 дни, биха могли да се изравнят с нов скок от 3% до $1,25. Това означава, че ARB може да се бори да пробие над тази зона на съпротива.
Въпреки това, ако прогнозата за възходящата цена на Arbitrum се осъществи, историческите данни показват, че ARB може да се повиши към $1,50, преди да достигне голяма съпротива.

Арбитрум (ARB) Ценова прогноза, май 2023 г. Съотношение MVRV. Май 2023 г. Източник: Santiment

За разлика от това, мечките биха могли да отменят прогнозата за низходящата цена на ARB, ако тя падне под предишното локално дъно от около $1,10.
В тази зона обаче притежателите могат да спрат да продават в отчаян опит да запазят загубите си под 10%.

Вижте още  Биткойн с над 120% ръст спрямо 2022 г.

Въпреки това, ако тази подкрепа от $1,10 не се задържи според очакванията, мечките биха могли да натиснат ARB под $1.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама