НачалоДруги крипто новиниBitcoin Startup River набира 35 милиона долара

Bitcoin Startup River набира 35 милиона долара

-

Bitcoin Startup River набира 35 милиона долара в кръг на финансиране, подкрепен от милиардера Питър Тийл

На фона на намаляващия рисков капитал, инвестиращ в крипто и блокчейн индустрията, стартиращата биткойн фирма, River, осигури финансиране от серия B на стойност 35 милиона долара. River отиде в Twitter, за да сподели вълнението си от развитието. Според съобщението, забележителна фирма за рисков капитал, Kingsway Capital, ръководи кръга за финансиране от серия B.

River ще стимулира масовото инфраструктурно развитие и сигурност с новия си фонд River е стартиращ бизнес за биткойни и финансови услуги, целящ изграждането на прозрачна и стабилна финансова екосистема, използваща биткойн. Фирмата предлага пакет от биткойн услуги, включително посредничество, попечителство с пълен резерв, копаене и услуги за портфейли.

За отбелязване е, Ривърс си осигури подкрепата на няколко фирми за рисков капитал в своя нов капиталов кръг от 35 милиона долара. Някои участващи фирми включват милиардера Питър Тийл, Goldcrest, M13, Valor Equity Partners, Cygni, Alarko Ventures и Esas Ventures. Според съобщението на River, фирмата има за цел да развие биткойн компания от световна класа, която дава приоритет на сигурността и основното инфраструктурно развитие, като има предвид клиента. В изявление за PR Newswire главният изпълнителен директор на River Алекс Лейшман каза:

„Виждаме нова вълна от интерес към биткойн, до голяма степен воден от приемането от бизнеса и институциите,”

Според главния изпълнителен директор, тази нова вълна от интерес към биткойн няма нищо общо с рекламата. Банковите фалити и тегленето на депозити бяха сигнал за събуждане за инвеститорите, разкривайки недостатъците на традиционните финанси и напомняйки на хората за стойността на Биткойн.

Вижте още  Ветеран от Wall Street предвижда IPO на Рипъл

По думите на Лийшман, „Биткойн е сигурен път към по-силна и по-прозрачна глобална икономика“. И „приемането на Bitcoin с доверен партньор не е спекулативен избор, а разумен избор.“ Разкриване на потенциала на Bitcoin Lightning Network Стартиращата фирма постепенно набира тежест в блокчейн пространството. През 2022 г. River стартира River Lightning, корпоративен API, който позволява на корпоративните субекти безпроблемно да интегрират Lightning Network. API намери полезност в много крипто приложения, включително Chico Wallet на Ел Салвадор, за незабавни BTC сетълменти. Популярността на светкавичните транзакции нараства през годините , записвайки по-високи изисквания. Тези изисквания се ускориха до по-високи нива през последните седмици, което доведе до по-високи такси във веригата.

River възнамерява да използва финансирането си, за да изгради своя B2B сегмент River Lightning в допълнение към директния бизнес и услугите за търговия на дребно. River също така планира да се превърне в бек-енд за плащания с биткойни за крипто индустрията. Според Лейшман, „River се превърна в водещата биткойн марка в САЩ.“ Той добави, че фирмата му има дълбок опит в биткойн, фокус и честност, за разлика от много компании за криптовалута и регионални банки.

Главният изпълнителен директор отбеляза, че неговият екип не предприема преки пътища или безразсъдни рискове в регулаторната стратегия и предлагането на продукти. Лейшман се похвали, че River е компания, ръководена от мисия с пълно попечителство на BTC, която ще продължи да движи обществото към по-светло икономическо бъдеще.

Последни новини

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Най-популярни

Реклама