НачалоНовини за криптовалутиНовини за Кардано /ADACardano добавя над 1000 интелигентни договора от началото на 2023 г

Cardano добавя над 1000 интелигентни договора от началото на 2023 г

-

Екипът за разработка на Cardano (ADA) работи активно за подобряване на възможностите на мрежата и неотдавнашният приток на интелигентни договори демонстрира тяхната отдаденост и технологична мощ.

Седмата по големина криптовалута по пазарна капитализация направи впечатляващ напредък в блокчейн пространството, като добави над 1000 интелигентни договора Plutus V1 към своята мрежа от началото на 2023 г.

Към 17 май 2023 г. имаше 5776 Plutus V1 Scripts в сравнение с 4718 V1 скрипта, записани на 1 януари, според данни, извлечени от Finbold на 18 май от Cardano Blockchain Insights.

Това важно постижение затвърди позицията на Cardano като виден играч в пространството на децентрализираните финанси (DeFi). Трябва да се отбележи, че всички вградени типове и функции от Plutus V1 бяха добавени към Plutus V2. Трябва да се отбележи, че броят на скриптовете на Plutus V2 е 2494 към момента на публикуване.

Анализ на цената на Cardano

Cardano продължава да демонстрира своята устойчивост на нестабилния крипто пазар. Със скорошното си представяне ADA привлече вниманието, тъй като се търгува на $0,3763, отбелязвайки забележително увеличение от 2,35% на стойността за ден и впечатляващото увеличение на стойността от 5,23% за период от една седмица.

В момента Cardano изпитва ниво на подкрепа от $0,35245 на пазара. Обратно, ADA среща ниво на съпротива при $0,40048.

Тези възходящи тенденции отразяват нарастващото доверие и интерес към Cardano сред инвеститорите и по-широката общност на криптовалутите. С пазарна капитализация от $13,1 милиарда, Cardano затвърди позицията си на една от десетте най-добри криптовалути по пазарна капитализация.

И накрая, Finbold съобщи миналата седмица, че с биткойн (BTC) и Ethereum (ETH), изправени пред главоломно нарастващи мрежови такси на фона на неотдавнашната мания по мем монетите, Cardano е поел лидерската позиция сред всички блокчейни по отношение на дневния обем на транзакциите.

Вижте още  Триумфът на Биткойн: Изкачване над 50% в доминирането на крипто пазара

Отказ от отговорност: Съдържанието на този сайт не трябва да се счита за инвестиционен съвет. Инвестирането е спекулативно. Когато инвестирате, вашият капитал е изложен на риск.

Последни новини

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Най-популярни

Реклама