НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsПредварителната продажба на този Viral AI Memecoin се разпродава бързо

Предварителната продажба на този Viral AI Memecoin се разпродава бързо

-

Предварителната продажба на този Viral AI Memecoin се разпродава бързо със събрани $9 милиона – следващият Dogecoin?

Нова интригуваща монета с мем с изкуствен интелект (AI)

Предварителната продажба на AiDoge продължава да се разпродава бързо, като наскоро усилията за набиране на средства надхвърлиха границата от 9 милиона долара, въпреки че предварителната продажба беше стартирана само преди няколко седмици.

AiDoge, който според наблюдателите се намира на пресечната точка между меме и светове с изкуствен интелект, благодарение на своя иновативен инструмент за генериране на мемове, задвижван от изкуствен интелект, набираше средства с темп от около $500 000 на ден през последните две седмици.

Като се има предвид, че предварителната продажба на проекта за мем монети с изкуствен интелект има твърда граница от $14,9 милиона, може ще отнеме само още около две седмици, за да се разпродаде напълно предварителната продажба. Това би означавало, че AiDoge щеше да разпродаде своите $14,9 милиона предварителна продажба за около един месец, невероятно постижение.

Всъщност различни уебсайтове за крипто новини класират AiDoge като една от най-горещите предварителни продажби за тази година. Инвеститорите, които се придвижват бързо към осигуряване на токени сега при текущата цена за предварителна продажба от $0,0000308, могат да получат печалба от около 9%, като се има предвид, че AiDoge токенът ще дебютира в основните борси за криптовалута по-късно тази година на цена от $0,0000336.

AiDogeAiDoge изгражда нова революционна социална платформа, която позволява на потребителите да генерират мемове, използвайки най-модерния генеративен изкуствен интелект на AiDoge (AI ) технология и печелете крипто, ако техните мемове са популярни. По този начин AiDoge предлага на създателите на мемове първия им жизнеспособен път към поток от доходи, свързан с тяхното хоби, докато блокчейн технологията, която е в основата на платформата AiDoge, защитава техните права на собственост върху тяхното съдържание.

Вижте още  Могат ли $100 в Terra Classic да ви направят милионер?

Поради това революционната социална платформата се нарича „meme-to-earn“, новаторска нова концепция, която се оказва хит сред по-широкото крипто инвестиционно пространство. AiDoge – ChatGPT на Crypto Meme WorldAiDoge използва същата генеративна AI технология използван от вирусен чатбот ChatGPT за генериране на мемове на неговата платформа.

Според Бялата книга на проекта, AiDoge „използва усъвършенствана AI технология за създаване на подходящи мемове въз основа на предоставени от потребителя текстови подкани.“ „Потребителите предоставят текстови подкани за генериране на мемове… AI обработва въвеждане, създаване на подходящи, ангажиращи мемове, правене на създаването на мемове достъпно за всички”. Създателите на мемове публикуват своето съдържание на публичната стена и след това общността може да гласува за любимите си. След това платформата има вграден механизъм за популяризиране на най-добрите мемове и възнаграждаване на техните създатели с $AI токени.

AiDoge е най-добрата полезност Memecoin – Следващият Dogecoin? Крипто пазарите навлязоха отново във фаза на мания за мем монети, олицетворена от скорошния възход на Pepe coin (PEPE). Десетки безполезни нови мем монети токени със закачливи имена или връзки към най-новите тенденции се изпомпват и изхвърлят през последните седмици, тъй като инвеститорите на мем монети, жадни за експоненциални печалби, търсят следващия скъпоценен камък с ниска пазарна капитализация.Въпреки това, на пазар, доминиран от лишени от полезност мем монети като Dogecoin ( DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE), $AI токенът на AiDoge е висок.

Наистина, внезапният скок в предварителната продажба на AiDoge предполага, че много инвеститори смятат, че AiDoge може да бъде следващата голяма мем монета, която ще избухне. $AI токенът произлиза неговата стойност от функционирането като основна валута в AiDoge.$AI може да се използва за

Вижте още  Анализатор предполага, че Ethereum може да достигне нови годишни върхове

1) закупуване на кредити за генериране на мемове с помощта на AI технологията на платформата,

2) залагане, което позволява на потребителите да получават ежедневни награди и други предимства и

3) възнаграждаване на членове на общността, които гласувайте за мемове и генерирайте популярно съдържание.

Като се има предвид, че $AI е издаден в мрежата Arbitrum, решение за мащабиране на ниво 2 на Ethereum, транзакциите ще бъдат бързи, а таксите за газ изключително ниски. Тъй като проектът може да се похвали с такова силно предложение за стойност/случай на използване, не е чудно, че анализаторите прогнозират, че $AI може да бъде следващият Dogecoin. Популярният британски анализатор за предварителни продажби Джейкъб Крипто Бъри включва AiDoge в списъка си с най-добри предварителни продажби, които смята, че могат да генерират 100x възвръщаемост.

Beeves Crypto също вижда AiDoge като имащ 100x потенциал. Наистина , когато $AI се изброява на борсите на $0,0000336, това ще бъде монета с напълно разредена пазарна капитализация от $33,6 милиона. Ако беше 100x, това ще я направи монета с пазарна капитализация от $3,36 милиарда. Ако приемем, че AiDoge генерира значителна тяга, докато проектът изпълнява своите над пътната карта през следващите месеци и ако приемем, че сме в ранните етапи на нов крипто бум, потенциалът за 100x печалби не трябва да се отхвърля.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама