НачалоДруги крипто новиниBitgert разкрива децентрализирана платформа за пазар на недвижими имоти

Bitgert разкрива децентрализирана платформа за пазар на недвижими имоти

-

През май Bitgert обяви своя пазар за недвижими имоти Geo Web3. Туитът на съобщението беше придружен от въвеждащо видео, показващо потребителския интерфейс на пазара и кратко ръководство за използването му. Междувременно, към момента на писане, Bitgert (BRISE) търгува със скорост от $0,00000035 с темп на растеж от 18% през последните 7 дни.

📢 Пригответе се за бъдещето на недвижимите имоти! Bitgert GEO WEB3 Real Estate Marketplace е на път. Очаквайте старта и се присъединете към революцията.

Geo Web3 Real Estate Marketplace на Bitgert цели да разтърси света на сделките с недвижими имоти. „Традиционните методи за покупка и продажба на имоти често са бавни, тромави и скъпи“, според статията за гост на Bitgert в CoinMarketCap.

Ние в Bitgert се ангажираме да направим сделките с имоти по-бързи, по-евтини и по-сигурни. С нашия пазар купувачите и продавачите могат да извършват транзакции без нужда от посредници, което намалява транзакционните разходи и ускорява процеса.

Пазарът за недвижими имоти ще бъде изграден върху веригата Bitgert, която компанията е проектирала за транзакции с голям обем. В резултат на това потребителите на пазара ще могат да купуват и продават имоти бързо и сигурно. Веригата Bitgert обещава липса на бавно време за транзакция или високи такси.

Bitgert също така предлага списък с други продукти, освен предстоящия пазар. В момента Bitgert разполага с BRISE dAPP Wallet, BRISE staking, BRISE Swap, Bitgert Bridge и решения за одит с поддръжка на класации.

Най-значимото му развитие обаче беше блокчейнът BRC20, представен през 2022 г. По-специално, блокчейнът предлага почти нулеви такси за газ и високоскоростни междуверижни транзакции. По-подробно пропускателната способност на поддръжката е до 100 000 TPS, докато таксата за газ е $0,0000000000001 на транзакция.

Вижте още  Crypto Exchange FTX и Alameda се стремят да извлекат 71 милиона долара

Към момента на писане Bitgert (BRISE) търгува със скорост от $0,00000035 с темп на растеж от 18% през последните 7 дни. Има пазарна капитализация от $137,294,208 с 24-часов обем на търговия от $1,233,949. BRISE е родният токен на Bitgert, който позволява на инвеститорите да се възползват от залагане и печелене на награди в BUSD.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама