НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsНай-доброто крипто за закупуване сега – Conflux, Render, Litecoin

Най-доброто крипто за закупуване сега – Conflux, Render, Litecoin

-

Най-доброто крипто за закупуване сега през май – Conflux, Render, Litecoin

Tether, най-големият емитент на стабилни монети и една от най-противоречивите компании в крипто, обяви днес нова инвестиционна стратегия: компанията ще разпредели до 15% от своите резерви за закупуване и задържане на биткойни. Стратегията се отдалечава от дългогодишната консервативна стратегия на Tether инвестиционен подход и показва, че компанията вярва, че биткойнът е бъдещето и предлага повече предимства от всички други криптовалути.

В светлината на това ново развитие, кои са най-добрите криптовалути за закупуване сега?

Новият подход на Tether за диверсифициране на своите резерви не е лишен от дълбоко внимание изглежда. Главният технологичен директор на компанията, Паоло Ардоино, цитира здравината на биткойн, децентрализираната природа и нарастващата популярност както сред институционалните, така и сред инвеститорите на дребно като мотивиращи фактори зад това решение.

Размишлявайки върху присъщите на биткойн ограничения в предлагането, той признава централната роля на цифровите активи на текущия финансов пазар. Тъй като краят на март влезе във фокуса на вниманието, резервите на Tether възлизаха на приблизително 82 милиарда долара. Той също така разкри, в скорошна атестация от първото тримесечие, че притежава биткойни на стойност 1,5 милиарда долара и 3,4 милиарда долара в злато.

Въпреки това, лъвският дял от резервите на Tether, възлизащи на 69,3 милиарда долара, се държат в ликвидни активи като краткосрочни съкровищни бонове на САЩ, които носят значителна възвръщаемост през последните дванадесет месеца. Компанията изясни, че новозакупеният биткойн токените ще се управляват и съхраняват от самия Tether. Тези токени ще бъдат допълнение към основните, основни активи, съхранявани в резерв, за да поддържат USDT.

Вижте още  Този AI Altcoin ще затъмни Polkadot?

Притежанията на фирмата в биткойн също се очаква да останат в границите на нейния буфер на акционерния капитал, който Ardoino разкри възлиза на над $2,5 милиарда.

Пазарът на криптовалута наистина се променя и променената инвестиционна стратегия на Tether изглежда е отражение на това. Въз основа на комбинация от солидни основи и/или технически анализ AI, CFX, ECOTERRA, RNDR, YPRED, LTC и DLANCE са едни от най-добрите криптовалути за закупуване сега.

Лайткойн (LTC) Лайткойн (LTC) показва силна възходяща инерция през последните дни, като цената в момента се търгува на $93,84, което е повишение с 4,19% досега днес. След отскачане от нивото Fib 0,382 при $80,59 на 14 май, LTC е сега на четвъртата си поредна зелена свещ. Непосредственото предизвикателство за криптовалутата е да затвори над нивото Fib 0,618 при $90,21, което съвпада с хоризонталния диапазон на съпротива от $90,18 до $91,57. Техническите индикатори рисуват възходяща картина за LTC. 20-те -дневната EMA при $86,121 сега е над 50-дневната EMA при $87,623 и 100-дневната EMA при $87,039.

Това предполага нарастващо възходящо настроение сред търговците и инвеститорите, тъй като по-краткосрочните пълзящи средни, покачващи се над дългосрочните, обикновено показват положителна тенденция. RSI се повиши до 62,89 от вчерашните 57,54, което показва увеличаване на натиска за купуване и изместване към територията на свръхкупуване.

Хистограмата на MACD показва бичи кросоувър със стойност 1,22, нагоре от вчерашните 0,68. Това пресичане сигнализира за потенциално продължение на текущия възходящ тренд. Обемът на търговията също се покачва, като днешният обем е 1,612 милиона, увеличение спрямо 1,212 милиона от предишния ден.

Пълзящата средна стойност на обема от 684,387 хиляди допълнително подкрепя идеята за нарастващ интерес в LTC. Имайки предвид тези технически индикатори, LTC е изправен пред незабавна съпротива на ниво Fib 0,786 при $97,06. Ако цената може да пробие над това ниво, това може да сигнализира за допълнителен възходящ потенциал.

Вижте още  Фед е предпазлив относно нерегулираните стабилни монети

От друга страна, незабавна подкрепа може да бъде намерена на ниво Fib 0,618 при $90,21, което съвпада с хоризонталния диапазон на подкрепа от $90,18 до $91,57. Ако цената се провали за да запазят сегашния си бичи импулс и да паднат под тази зона на подкрепа, търговците трябва да внимават за потенциално обръщане на тенденцията.

Техническите индикатори за Litecoin (LTC) предполагат продължаващо възходящо движение в близко бъдеще. Търговците и инвеститорите трябва да следят отблизо споменатите нива на съпротива и подкрепа, както и индикаторите RSI и MACD, за вземане на информирани решения в отговор на променящите се пазарни условия.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама