НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsПредварителната продажба Ai Doge скочи до $6,2 милиона

Предварителната продажба Ai Doge скочи до $6,2 милиона

-

Платформата за генериране на меми с изкуствен интелект Ai Doge  – Предварителната продажба скочи до $6,2 милиона, следващият Dogecoin, но с полезност?

Предварителните продажби на нов проект за мем монети с изкуствен интелект на AiDoge продължават да нарастват.

AiDoge изгражда нова революционна социална платформа, която позволява на потребителите да генерират мемета, използвайки авангардната технология за генеративен изкуствен интелект (AI) на AiDoge и да печелят крипто, ако техните мемета са популярни. И предварителната продажба на проекта на неговия роден $AI токен продължава да се увеличава, достигайки 6,2 милиона долара в четвъртък.

Нов крипто проект, който според наблюдателите се намира на пресечната точка между световете на мемовете и изкуствения интелект, набира близо 1 милион долара на ден тази седмица. Това означава, че предварителната продажба вече е навлязла в своя 10-ти етап, и цената се повишава с още 1,5% от $0,0000296 до $0,0000300 в 11-ти етап.

В хода на следващите 11 етапа на предварителна продажба, цената постепенно ще се повиши до цената на списъка на DEX и CEX от $0,0000336 за токен, което означава, че инвеститорите, които влязат сега, ще получат печалби от около 15% до момента, в който монетата влезе пазара.

AiDoge представя революционен нов случай на използване на крипто – Meme-to-Earn (M2E) В платформата за създаване и споделяне на мемове на AiDoge създателите на най-популярните мемета са възнаградени за усилията си с $AI.

AiDoge.com по този начин предлага създатели на мемове техният първи жизнеспособен път към поток от доходи, свързан с тяхното хоби, докато блокчейн технологията, която е в основата на платформата AiDoge, защитава техните права на собственост върху тяхното съдържание.

Вижте още  Tradecurve ще види 80% ръст според анализаторите

Благодарение на AiDoge, „meme-to-earn“ вече е нещо истинско. -новият случай на използване на криптовалути вече се оказва хит сред по-широкото пространство за крипто инвестиране. С криптовалутите от новата вълна като Pepecoin ($PEPE) и Спонджбоб ($SPONGE), които отбелязаха изключителни печалби през последните дни, инвеститорите очевидно търсят следващият мем монета скъпоценен камък, който би могъл да осигури краткосрочни експоненциални печалби. Внезапният скок в предварителната продажба на AiDoge тази седмица предполага, че много инвеститори смятат, че AiDoge може да бъде следващата голяма мем монета, която ще избухне.

Тъй като проектът може да се похвали с толкова силно предложение за стойност и /употреба, не е чудно, че анализаторите прогнозират голям ръст за $AI. Популярният британски анализатор в YouTube Джейкъб Крипто Бъри смята, че криптовалутата има потенциала на 100x монета.

AiDoge ви позволява да използвате AI технология, за да правите мемиAiDoge изгражда нова революционна крипто -захранвана Web3 платформа, която ще позволи на потребителите да създават, споделят и гласуват за мемета, създадени от потребители чрез революционната AI технология на платформата. Според бялата книга на проекта, платформата на AiDoge „използва усъвършенствана AI технология за създаване на подходящи мемета въз основа на предоставени от потребителя текстови подкани .”

„Потребителите предоставят текстови подкани за генериране на мемове… AI обработва входа, създава подходящи, ангажиращи мемове, правейки създаването на мемове достъпно за всички,” обяснява вестникът.

Създателите на мемове публикуват своето съдържание на публичната стена и след това общността може да гласува върху техните любими. Платформата има вграден механизъм за популяризиране на най-добрите мемета и възнаграждаване на техните създатели с $AI токени. Мем монета с действителна полезност На пазар, доминиран от липсващи помощни програми мем монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu ( SHIB) и Pepe (PEPE), токенът $AI на AiDoge е висок.

Вижте още  Tradecurve Markets (TCRV) може да види 100x растеж

Тези гореспоменати токени нямат никаква основна употреба. Междувременно $AI е ценен, защото функционира като основна валута в рамките на платформата AiDoge, която се очаква да бъде много популярен.

Може да се използва за:

1) закупуване на кредити за генериране на мемове с помощта на AI технологията на платформата

2) залог, позволяващ на потребителите да получават ежедневни награди и други предимства

3) възнаграждаване на членове на общността, които гласуват за мемета и генерират популярно съдържание, тъй като шумът около новаторски нов мем монета расте, инвеститорите трябва да действат бързо, за да осигурят своите $AI токени преди следващото покачване на цените.

Лесно е да се включите – потребителите могат да купуват $AI токени с $ETH, $USDT (ERC-20), $ BNB, $USDT (BEP-20) с помощта на тяхната банкова карта. Ако приемем, че AiDoge генерира значително сцепление, докато проектът изпълнява горната си пътна карта през следващите месеци, са възможни 10x или по-високи печалби (което означава пазарна капитализация над $300 милиона), особено ако по-широкият апетит за риск на пазара на криптовалути продължава да се завръща.

Някои анализатори дори предвиждат по-амбициозни цели за AiDoge, след като бъде листван на борсите.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама