НачалоNFT крипто новиниРаздават NFT на състезание по бразилски шах

Раздават NFT на състезание по бразилски шах

-

Състезание по бразилски шах с раздаване на NFT на победителите

Организаторите на нов бразилски турнир по шах казват, че ще възнаградят победителите с незаменими токени (NFT). Според бразилската медия Livecoins събитието ще бъде „национално“ и е организирано от финтех фирма на име Inkluziva.

Събитието ще отворено за ученици „в националната образователна система“ на възраст шест и повече години. Ще бъдат отворени пет възрастови категории, което означава, че общо петима национални шампиони ще бъдат короновани на финала на 25 ноември. Победителите ще получат „персонализиран NFT“ с запис на последния ход от мача.

Организаторите не премахват напълно физическите награди: Трофеите също ще бъдат раздадени на победителите, заедно с техните NFT. Ще има и повече NFT, които се предлагат. Организаторите казаха, че също така ще предостави сертификати за участие в NFT, както и NFT награди за първокласни регионални играчи.Inkluziva каза, че квалификационните събития ще се играят онлайн чрез платформата Chess.com.

Фирмата е нарекла събитието Inkluziva School Chess Tournament и обясни че ще проведе пет онлайн квалификационни събития в различни региони на нацията. Те ще включват регионите Север, Североизток, Юг, Югоизток и Среден Запад. Но регионалните шампиони ще го победят във „финал лице в лице“ в столицата Бразилия.

Inkluziva каза, че „се стреми да помогне за подобряване на техническото ниво на бразилския шах.“ Той също така каза, че се надява да „насърчи културния и социалния обмен“ чрез събитието.Бразилски шах:

Печеливш ход за NFT?

Осиновяването е на похода в Бразилия.

Миналия месец Сантос ФК, един от най-големите футболни (футболни) клубове в страната, обяви, че неговият фен токен ще бъде използван в света на игрите. И запалената по крипто-технологиите необанк Nubank обяви, че наема Дейвид Маркъс , бивш ръководител на отложените крипто/стейбълкойн проекти на Meta.

Вижте още  Apple попада под контрол заради политиките на App Store

Навсякъде по света NFT също оставят своя отпечатък в конвенционалните индустрии. Обемът на NFT сделките през последните седем дни на основните пазари.

По-рано този месец базираната в Ню Йорк аукционна къща Sotheby’s обяви стартирането на вторичен NFT пазар, който ще позволи на клиентите да купуват подбрани NFT в блокчейн мрежите Ethereum и Polygon.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама