НачалоНовини за криптовалутиОбщността на XRP реагира на последните коментари на Bitcoiner Max Keiser относно...

Общността на XRP реагира на последните коментари на Bitcoiner Max Keiser относно Ripple

-

Keizer отговори на последното придобиване на Metaco от Ripple, като каза, че бизнес моделът на Ripple е продажба на нерегистрирани ценни книжа и че SEC е права да ги затвори.

Вчера Ripple обяви голямата новина, че се впуска в пазара на крипто попечителство с придобиването на Metaco, базиран в Швейцария доставчик на технология за попечителство на цифрови активи и токенизация.

Г-н Хубер, вокален член на общността на XRP, коментира в Twitter, докато маркира Макс Кайзър, че Ripple е малко вероятен кандидат за затваряне, цитирайки скорошното решение на съдията.

„Съдия, призоваващ да защити продажбите на Ripple на XRP, защото това е техният основен бизнес, не звучи ни най-малко като съдия, който ще го затвори“, туитна той.

Съдия, призоваващ да защити продажбите на Ripples на xrp, защото това е основната им дейност, също не звучи като съдия, който ще я затвори.

Потребител на Twitter сподели екранна снимка на скорошното решение на съдия Торес относно имейлите на Хинман, което подчертава факта, че „ODL е една от основните направления на дейност на Ripple“.

Ентусиастът на XRP и австралийският адвокат Бил Морган смята, че последното решение относно имейлите на Хинман може да предполага, че съдия Торес се е информирала значително за миналото и текущия бизнес на Ripple.

Съдията, продължава той, изглежда е напълно наясно, че бизнесът на Ripple в момента се върти около продажби на ODL клиенти, а не институционални и програмни продажби на XRP, както правеше в миналото.

Морган продължава, че „материалите, свързани с ODL на Ripple, които е открила, трябва да бъдат редактирани. Интересно е, че тя го нарича продукт. Продажбите на XRP на клиенти на ODL са част от продукта, а не обикновено предприятие, може би. Не се споменава Howey.“

Вижте още  Изпълнителният директор на Binance изненадан, че dogecoin все още е жив

Като положителна новина, Ripple обяви стартирането на платформа за дигитална валута на централната банка (CBDC), която позволява на правителства, финансови институции и централни банки да издават своя цифрова валута. Платформата е изградена върху XRP Ledger.

Платформата CBDC е подобрена версия на Ripple’s Private Ledger, създадена през 2021 г. за издаване на CBDC.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама