НачалоNFT крипто новиниТръмп пуска и разпродава втора NFT серия

Тръмп пуска и разпродава втора NFT серия

-

Тръмп пуска и разпродава втора NFT серия, изобразяваща себе си като Джордж Вашингтон, King of Hearts

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който е обвинен, обяви успешната продажба на последната си колекция от незаменими токени (NFT) във вторник. Тази нова колекция изобразява Тръмп в различни личности, като историческа фигура, млад патриот, крал и световен лидер.

Тръмп сподели новината за последното си начинание в социалните медии, заявявайки:

„Имам удоволствието да ви информирам, че, поради големия успех на моите пуснати преди това ЦИФРОВИ КАРТИ ЗА ТЪРГОВИЯ, ние го правим отново, СЕРИЯ 2, НАЛИЧНА Е В МОМЕНТА СЕГА.“

Според Тръмп серията е разпродадена „за рекордно кратко време“, като е събрала около 4,6 милиона долара. Картите за търговия са били достъпни за 99 долара – подобно на предишната му колекция, всяка карта е имала „уникална предварително зададена рядкост“, някои биха били едно- of-ones и other ще бъдат ограничени, докато няма да има повече от десет копия на една карта.

Опциите за плащане включват кредитна карта, Ethereum (ETH) и опакован Ethereum (WETH). В Серия 1, пусната през декември 2022 г., бяха изсечени 45 000 Trump Digital Trading Cards, като 44 000 бяха предоставени за продажба. В Серия 2 бяха изсечени 47 000 карти , с 46 000 налични за продажба.

Картите представят Тръмп като набор от герои, като например Джордж Вашингтон в картината на Емануел Лойце „Вашингтон пресича Делауеър“, мускулест ловец, крал на сърцата, изследовател, колоездач и скала звезда. Освен това той беше изобразен като американски патриот и шахматна фигура златен крал, хващащ света в едната си ръка и американското знаме в другата.

Вижте още  Louis Vuitton се готви да пусне физически обезпечени NFT

По-специално, продажбата включва оферта за билет за вечеря с Тръмп в неговия Курорт Мар-а-Лаго във Флорида, САЩ, за закупилите 47 карти. Тези, които са закупили 100 карти, ще получат един билет за вечерята и бонус една карта за търговия, твърди уебсайтът. Дигиталните карти за търговия на Тръмп са изсечени в блокчейна Polygon.

При всяка вторична продажба на карта има 10% роялти върху продажната цена, изплатена обратно на създателя, казва уебсайтът. След разпродаването на последната колекция Тръмп се оплака, че не получава кредит за „хубав човек“, въпреки че той можеше да таксува много повече за NFT, казвайки:

„Надявам се всички да забележат и съм сигурен, че фалшивите новини няма да го направят, че оставям цената на търговските карти същата като последния път, дори въпреки че те се продават за МНОГО ПЪТИ ПОВЕЧЕ (нарича се ПАЗАР!) и са разпродадени почти веднага, защото искам моите фенове и поддръжници да правят пари и да се забавляват, докато го правят. Можех да вдигна цената МНОГО ПО-ВИСОКО, и аз вярвам, че все още щеше да се продаде добре, с много повече пари, които идваха при мен, но не избрах да го направя. НЯМА ДА ПОЛУЧА КРЕДИТ ЗА „ХУБАВО МОМЧЕ“?“

Съгласно ЧЗВ, нито една част от парите, спечелени от колекцията не отива за кампанията на Тръмп за президент на САЩ.

„Дигиталните карти за търговия не са политически и нямат нищо общо с политическа кампания“, твърди той.

Предприятието, предоставящо тези NFT, твърди, че работи независимо, без собственост, управление или контрол от Тръмп, неговата компания или свързани лица. Те твърдят, че Тръмп получава компенсация чрез лицензионно споразумение за използването на неговото име и образ.

Вижте още  Портфейлът Web3 OKX официално поддържа Bitcoin NFT

Според доклад за финансово разкриване, който Тръмп е подал миналата седмица, CIC Digital LLC, предприятието на Тръмп, което продаде първата серия от NFT, направи $500 000 до $1 милиона в тази колекция. Както беше съобщено, през декември миналата година Тръмп пусна първите NFT, които го изобразяват в различни образи, включително на супергерой, астронавт и каубой. Колекцията беше силно критикувана заради лошото си качество и редактирането и използването на стокови изображения, наред с други неща.

Според Crypto Slam продажбите на първата поредица на Тръмп са скочили от малко под $38 000 на 18 април до $382 365 на 19 април. По-рано през април тази колекция видя скок в цената след новината, че голямо жури в Манхатън, САЩ , беше гласувал за повдигане на обвинение срещу Тръмп по наказателни обвинения.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама