НачалоДруги крипто новиниCoinbase стартира Crypto TV кампания

Coinbase стартира Crypto TV кампания

-

Борсата Coinbase стартира Crypto TV кампания във Вашингтон

Борсата за криптовалута Coinbase се насочва към Вашингтон с нова телевизионна кампания, която трябва да стартира тази седмица, насърчавайки бъдещето на крипто на фона на собствената си битка с американските регулатори.

В черно-бяло и почти двуминутно видео главният изпълнителен директор Брайън Армстронг излага предимствата на крипто и изтъква неговата „наивна гледна точка“.

Следват няколко цитата от рекламата:

„Наивната гледна точка на крипто е, че това е някакъв спекулативен актив, който хората търгуват и ще загубят ризите си“, каза Армстронг.

„Това пропуска гората през дърветата.“ Това са първите дни, каза Армстронг, сравнявайки го с интернет.

„Криптовалутата, независимо какво мислите за нея, няма да отиде никъде“, каза Армстронг.

Други страни възприемат технологията, добави Армстронг и предупреди за бъдещи опасения за националната сигурност.

„Това, от което се опасявам, е, че ще седим тук след пет до 10 години и ще се върнем към крипто и ще мислим за както направихме с 5G или полупроводници и кажем, уау, сега е въпрос на национална сигурност да го върнем обратно на брега“, каза Армстронг.

Ще има четири реклами с участието на Армстронг, каза Coinbase, които ще се появяват в „популярните неделни предавания“ с нова глава, излизаща всеки уикенд.

Продължаващата битка на Coinbase с US SECCoinbase получи уведомление от Уелс през март — което означава, че US Securities и борсовата комисия е готова да препоръча официални такси на своята петчленна комисия. „Многократно сме питали SEC за нейните собствени виждания относно това как законите за ценните книжа могат да се прилагат за Coinbase и нашата индустрия.

Вижте още  Филм финансиран от NFT с новаторска глобална сделка

За да бъда откровен, най-вече получихме мълчание в отговор“, каза главният правен директор на Coinbase Пол Гревал във видео отговор на съобщението на SEC за Уелс. Председателят на SEC Гари Генслър призова борсите да се регистрират и наскоро каза миналата седмица, че те са склонни да „изпълнят с конфликти“. Законодателите в столицата на страната работят върху законопроекти за регулиране на крипто, но все още предстои да се види какви законопроекти ще бъдат изпълнени.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама