НачалоДруги крипто новиниBlockFi изпрати план за реорганизация

BlockFi изпрати план за реорганизация

-

BlockFi изпрати план за реорганизация „преждевременно“, съдът нарежда те да бъдат оттеглени

Кредиторът на криптовалута в несъстоятелност BlockFi оттегли изявленията, които направи по-рано този месец относно план за реорганизация, който според него е направен „преждевременно“. BlockFi пусна „коригиращо писмо до кредиторите“ в петък, насочено от съда, като ги моли да пренебрегнат определени публикувани изявления в съда, на своя уебсайт и в Twitter.

„Съдът нареди на BlockFi да разпространи това съобщение от името на Официалния комитет на необезпечените кредитори („Комитетът“), за да изясни, че съдът все още не е одобрил декларацията за разкриване на BlockFi или способността на BlockFi да иска приемане на своя план,“ според писмото.

Официалният комитет на необезпечените кредитори на BlockFi изглежда не е съгласен с плана на BlockFi за реорганизация. В писмото се отбелязва разделението, като се казва, че „комитетът, наред с други страни, не подкрепя въпросния план за реорганизация.

Наред с други въпроси, Комитетът смята, че планът предвижда освобождаване на съдебни искове срещу, наред с други, настоящи и бивши директори и служители на BlockFi, които са извършили значително неправомерно поведение, което е навредило на BlockFi и неговите клиенти.“Комитетът каза, че се е опитал да преговаря с BlockFi, в туит на 16 май.

„Опитахме се, наистина много, да преговаряме с BlockFi. Тези усилия наложиха повечето от констатациите на нашето разследване да останат извън общественото достояние, за да се създаде „безопасно пространство“ за преговори.

BlockFi реши да прекрати преговорите.“ Blockfi подаде молба за банкрут след FTX BlockFi подаде молба за фалит по глава 11 през ноември след последиците от неуспешната крипто борса FTX.

Вижте още  $1,4 милиарда за разрешаване на конфликт с основателя на DCG

Крипто кредиторът постави на пауза тегления на 16 ноември и каза, че има „значителна експозиция към FTX“ и свързаните с него компании. Към 2021 г. BlockFi имаше клиентски депозити на стойност между 14 милиарда и 20 милиарда долара и е отпуснал заеми за 7,5 милиарда долара, според предишни доклади.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама