НачалоДруги крипто новиниФондация TON стартира програма за ускоряване на крипто проекти

Фондация TON стартира програма за ускоряване на крипто проекти

-

Фондация TON стартира програма за ускоряване на стойност 25 милиона долара за нововъзникващи крипто проекти

Фондацията TON, организацията, която управлява блокчейна The Open Network (TON), разкри нова ускорителна програма за нововъзникващи проекти, като отделя до 25 милиона долара за подкрепени проекти тази година.

„Финансирането, което се осигурява от Toncoin Fund, е 250 долара милионен екосистемен фонд, посветен на подкрепата на основателите, надграждащи върху TON, ще насочи инвестиции в ключови проекти в различни области, със специален фокус върху децентрализираното финансиране (DeFi)“, се казва в изявление на фондацията.

Toncoin е родната монета на блокчейна. според плана, всяка инвестиция ще покрива между $50 000 и $250 000 на проект, според фондацията.

Средства за крипто проекти Финансова подкрепа за избраните проекти ще придружава партньорство и менторство от партньори на акселератора, които включват:

Gotbit, хедж фонд и бизнес за създаване на пазари , и доставчик на решения за търговия и управление на риска;

Web3port, разработчик на инструменти, които свързват Web3.0 стартиращи компании и сътрудници;

Tonstarter, основната платформа за набиране на средства в блокчейна TON; TEB, инкубатор за Web3 разработчици със седалище в Южна Корея;

и Cypher Capital, мултистратегическа крипто инвестиционна компания, базирана в Обединените арабски емирства.

„Имаме удоволствието да разкрием програмата TON Accelerator, докато нашата екосистема продължава да се развива и да привлича нови таланти“, коментира Джъстин Хюн, ръководител на инкубацията и растежа във фондация TON. „Това е началото на много различни инкубатори, които ще бъдат поддържани в бъдеще.

Финансирането е част от нашата стратегия за разгръщане на местни центрове и нашата екосистема ще работи за привличане на нови разработчици, както и на успешни многократни основатели, базирани в различни ключови глобални местоположения“, според Hyun. Фондацията каза, че в момента заявките са отворени.

Вижте още  Republic избира Avalanche за пускане на собствен цифров актив

„Проектите трябва да се основават на TON (т.е. да поддържат TVM и TON интелигентни договорни езикове). В допълнение, проектите трябва да са готови за MVP, като същевременно изискват подкрепа в областта на маркетинга, бизнеса и технологиите (екипи за доказателство на концепцията или прототипи, които изискват по-голяма техническа поддръжка, трябва да кандидатстват за безвъзмездни средства на по-ранен етап)“, според изявлението.

Бил Чиан, председател на Cypher Capital, каза, че „това, което програмата TON Accelerator прави, е да вземе принципа на инкубатора, станал известен в рамките на Web2 екосистемата, и да го усъвършенства и развие, използвайки най-добрите Web3 протоколи и начини на работа.

Щастливи сме да играем своята роля в тази програма от следващо поколение.“ „Това е програма, която е уникална в рамките на web3 вселената днес“, каза Qian.

TON първоначално е създаден от екипа зад Telegram, с който остава свързан, и има се управлява като обществен проект с отворен код от 2020 г.

Последни новини

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Най-популярни

Реклама