НачалоНовини за криптовалутиXRP на Ripple все още не отговаря на стандартите за сигурност

XRP на Ripple все още не отговаря на стандартите за сигурност

-

В имейла на SEC XRP на Ripple всичко повече не отговаря на стандартите за сигурност на SEC

XRP, криптовалутата, издадена някога от американската финтех фирма Ripple, никога не е отговаряла напълно на определението на Комисията за сигурност и борса (SEC) за ценна книга, предполага цитат от това, което някои смятат, че е имейл на SEC.

Според извадка от имейла, който беше пуснат от про-Ripple адвоката Джон Дийтън в Twitter този уикенд, SEC може да е знаела, че XRP не е преминал така наречения тест Howey, който се използва от правителството, за да определи дали даден актив трябва да бъде регулиран като ценна книга или не.

„Има разумни основания да се заключи, че XRP не отговаря на всички елементи на анализа на Howey и следователно не е „ценна книга“ за целите на федералните закони за ценните книжа“, се казва в имейла. Освен това се добавя, че в мнението на автора е „по-вероятно, отколкото не“, че XRP не е ценна книга и следователно „няма да бъде обект на регулаторен надзор от страна на SEC“.

Съобщава се, че текстът е взет от вътрешна комуникация в SEC, но не е ясно кой точно е написал частта за XRP, който не отговаря на теста на Howey. Все пак в туита, където той сподели екранна снимка на документа с извадката от имейла, намерена в бележката под линия, Дийтън нарече разкритието „ГОЛЯМО“.

Коментирайки под туита, Бил Морган, който е друг адвокат в лагера на про-Ripple каза, че текстът, посочен в екранната снимка, най-вероятно е написан от адвокат на SEC, като се има предвид колко хора в агенцията са участвали в случая. Малко след това обаче Дийтън туитва отново, казвайки, че текстът може да не е написано от служител на SEC, като се има предвид, че Ripple никога не го е използвал в своя защита.

Вижте още  Показател за ценовия импулс на биткойн (BTC) току-що падна

„Може би това не е директен цитат от служител на SEC, но служител на SEC се позовава на нечий друг анализ на XRP в имейлите с Хинман, ” Дийтън написа, преди да добави в отделен туит, че ако беше написано от старши служител на SEC, вероятно щеше да е част от защитата на Ripple в съда.“… все още е много полезно, защото ако е във веригата на имейлите относно черновите от речта показва, че XRP се споменава поне косвено“, накрая написа Дийтън.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама