НачалоНовини за криптовалутиНовини за Рипъл / XRPАдвокатът на притежателите на XRP прогнозира

Адвокатът на притежателите на XRP прогнозира

-

Адвокатът на притежателите на XRP прогнозира, че FOMO ще започне от $2: Подробности

Отказ от отговорност: Изразеното тук мнение не е инвестиционен съвет – то се предоставя само за информационни цели. Всяка инвестиция и всяка търговия включва риск, така че винаги трябва да извършвате собствено проучване, преди да вземете решения. Не препоръчваме да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите.

Погледът на Дийтън към купуването на XRP Възстановяване на загубените позиции

Адвокатът на известните притежатели на XRP Джон Дийтън временно се оттегли от чисто юридически коментари в продължаващата съдебна битка между Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и Ripple, навлизайки в коментар на цените.

Погледът на Deaton за изкупуването на XRP

Както беше споделено в неговия Twitter, Дийтън каза, че е лудост да се мисли, че много хора няма да купят XRP точно сега, когато цената е $0,48 за брой.

#XRP се намира на .48 цента и е лудост да си помислим колко много хора, които отказват да го купят сега, ще го купят над $1. Още по-лудото е, че fomo вероятно няма да влезе преди $2.
— Джон Дийтън (@JohnEDeaton1) 29 май 2023 г

Според туита Дийтън е сигурен, че много хора ще купят цифровата валута на цена от $1, а по-объркващо е, че мнозина ще FOMO, когато цената на актива е на или над $2.
FOMO е популярният акроним на крипто индустрията за Fear of Missing Out и описва точно колко инвеститори инжектират пари, когато смятат, че цената на токена расте и биха искали да се включат в действието.

Вижте още  XLM скочи до 15-месечен връх

Като се има предвид историята на цените на XRP, криптовалутата има всички основания да тества отново съпротивата около $2, тъй като се търгуваше на исторически връх (ATH) над $3,84 преди повече от пет години, според данни от CoinMarketCap.
Възвръщане на изгубените позиции

Много хора от индустрията, които следят растежа на XRP през годините, признаха щетите, нанесени от съдебния процес на криптовалутата. Освен много от основните съюзници на Ripple в Съединените щати, които отказват да правят бизнес с фирмата и токена, дори Ripple като основен поддръжник на цифровата валута спря да я използва в своя Liquidity Hub.

Много бъдещи потребители, които планират да използват технологията за плащане на Ripple, също се въздържат от XRP в резултат на регулаторната несигурност около нея. В

сичко това повлия на цената на монетата през последните няколко години.
Позицията на индустрията е, че XRP ще възвърне загубените си позиции в средносрочен до дългосрочен план, след като текущият съдебен процес приключи.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама