НачалоNFT крипто новиниBlend на Blur вижда обема да достигне 225 милиона долара

Blend на Blur вижда обема да достигне 225 милиона долара

-

NFT кредиторът Blend на Blur вижда обем да достигне 225 милиона долара за по-малко от месец

Blend е улеснил близо 16 000 заема за общо 123 500 ETH, или 225 милиона долара, според доклад на Nansen.

Новосъздаденият пазарен гигант за незаменими токени Blur стартира своята платформа за заеми и заеми от партньорска мрежа по-рано този месец и начинанието, наречено Blend, вече е улеснило близо 16 000 заема за общо 123 500 ETH, или 225 милиона долара, според доклад на Nansen.

След стартирането на Blur през октомври миналата година и след това внедряването на агресивна програма за стимулиране, която привлече много търговци към неговата платформа, пазарът бързо узурпира OpenSea, за да стане най-добрата платформа по обем на търговия.

Нансен оценява, че успехът е допринесъл за популярността на Blend сред кредиторите и кредитополучателите на NFT.

„Бързият растеж на Blend не е изненада, тъй като Blur може би е най-добрата NFT платформа за крипто-местни и NFT дегени“, каза Нансен в доклада.

„Тяхната система за наддаване и точки за изброяване за blur токени airdrops за стимулиране на ликвидността също допринесе значително за бързия успех на пазара.”

Nansen каза, че е идентифицирал кредитиране и вземане на заеми от името на „1200 уникални кредитополучатели и 1600 кредитори“.

Таблото за анализ на Dune, създадено от анализатора на The Block Research Брад Кей.

Blend предлага опции за заем за NFT колекции от висок клас като CryptoPunks и Bored Ape Yacht Club. Една характеристика, която помага на Blend да се разграничи от другите peer-to-peer кредитори, е предлагането на „нулеви протоколни такси както за кредитополучатели, така и за кредитори“, според Нансен.

Вижте още  Дневниците на Каролайн Елисън разкриват хаоса в Аламеда

Новият заемодател на NFT доминира на пазара, като улови огромните 85% от целия обем на заеми в различни платформи този месец, според анализатора на The Block Research Брад Кей, който има табло за анализ на Dune, което проследява заемите от Blend.

Тази седмица Binance обяви плановете си да влезе в пространството за кредитиране на NFT, когато представи нова функция, която позволява на клиентите да заемат криптовалута, използвайки незаменими токени като обезпечение.

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама