НачалоКриминални крипто новиниDegen Ben.eth ще пусне 3-та измамна монета след BEN и PSYOP

Degen Ben.eth ще пусне 3-та измамна монета след BEN и PSYOP

-

Rug Pull Alert: Degen Ben.eth ще пусне 3-та Scam Meme монета след BEN и PSYOP

Псевдонимен колекционер на NFT Ben.eth успя да изгради своята противоречива империя сред лудостта по мем монети PEPE, както и да свърже крипто инфлуенсъри и медийни личности със своите измамни мем монети. След като измами милиони долари пари на инвеститори от $BEN и $PSYOP, създателят на degen meme монета Ben.eth днес обяви план за пускане на друга мем монета, наречена $LOYAL.

Кой е Ben.eth и спорът зад Scam Meme Coins

Колекционерът на NFT Ben.eth започна своето крипто пътуване през 2017 г. и влезе в NFT през 2021 г. Оттогава той е активен член на общността на NFT, но не беше голям влиятел. Той придоби популярност през май, след като популяризира мем монетата PEPE и пусна мем монета $BEN, за да опита късмета си в сезона на мем монетите.

Първоначално той напълно се провали с $BEN, но токенът набра скорост, след като популярният създател на крипто съдържание BitBoy реши да го купи. След първоначалния успех Ben.eth обяви, че ще пусне мем монета $PSYOP чрез предварителна продажба. На 17 май BitBoy продаде всички $BEN токени. Ben.eth обаче успя да събере ETH на стойност над $9 милиона от предварителна продажба на $PSYOP и продажба на други токени.

Стойността на адреса на портфейла на Ben.eth се увеличи от $2600 на 3 май до $9,28 милиона на 23 май. Средствата обаче бяха преместени извън адреса на портфейла. Текущият баланс сега възлиза на 3450 ETH на стойност $6,3 милиона, според Etherscan.

Ben.eth пуска $LOYAL Meme монета

Вижте още  Най-добри криптовалути за огромни печалби: $ROE, TON и AVAX

На 27 май Ben.eth обяви пускането на друга измамна мем монета в Деня на паметта, като я нарече $LOYAL. Той търси хора, които да изпращат ETH на адреса на портфейла му и обещава да не запази тази доставка като други предишни токени.

Други мем монети, които той пусна, се изпомпват и изхвърлят. Новата мем монета също се очаква да бъде теглене на килим. Следователно крипто общността трябва да се държи далеч от такива монети.

Създателят на BEN и PSYOP ben.eth е заплашен с групови съдебни дела за подвеждащи инвеститори и предполагаеми обвинения в измама. Майк Кановиц, партньор в адвокатската кантора Loevy & Loevy и главен изпълнителен директор на Jurat Blockchains, заведе дело срещу ben.eth, ако не възстанови сумата на купувачите на PSYOP за предварителна продажба.

Служителят във веригата ZachXBT също сподели доказателство за подвеждане на инвеститорите и набиране на 10 000 ETH от предварителна продажба на PSYOP. Той също така предупреди, че Ben.eth ретуитва хакнат Стив Аоки, фишинг измамник на Psyop, имитатор на собственик на Jared MEV Bot.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама