НачалоДруги крипто новиниSei Network внедрява Crypto Bio

Sei Network внедрява Crypto Bio

-

Sei Network внедрява Crypto Bio в последната надстройка на Discord

Sei Network, водеща L1 блокчейн платформа, наскоро обяви успешното завършване на своето надграждане на Discord, въвеждайки иновативна функция, насочена към укрепване на верификацията на потребителите и целостта на общността. Платформата вече позволява на потребителите да получават роли на Verified Seilor чрез интегрирането на лицева проверка на Humanode.

Надграждане на Discord на Sei Network

Налице е нарастващо разпространение на автоматизираните ботове и предизвикателствата за разграничаване на реални потребители от изкуствени акаунти. С получаването на желаната роля „Проверен Seilor“, потребителите получават значка за автентичност, която ги отличава като истински хора в необятния пейзаж на интернет.

Ето как да го направите, според туита на Sei Network:

Следвайте стъпките в нашия сървър, за да получите своя собствена роля на Verified Seilor. (меню Сървър -> Свързани роли -> Humanode)
Внедряването на лицевата проверка на Humanode представлява важен крайъгълен камък в ангажимента на Sei Network да поддържа автентичността в своята екосистема.

Като изисква от потребителите да преминат лицева проверка, Sei Network може да провери самоличността на лицата, намалявайки рисковете от представяне под чужда самоличност и измамни дейности.

Предотвратяване на атаки на Сибил

В допълнение към подобряването на проверката на потребителя, блокчейн общността признава важността на предотвратяването на атаки на sybil и поддържането на целостта на основната мрежа.

Прочетете за Sybil Attack срещу Aptos..

Чрез насърчаване на потребителите да получат ролята Verified Seilor и прилагане на лицева проверка на Humanode, платформата гарантира, че наградите и еърдроповете в основната мрежа се разпределят изключително на истински лица, а не на автоматизирани ботове или измамни акаунти.

Вижте още  Bitget добавя SATS токени

Акаунтите на Discord бяха в новините за хакване, CoinGape наскоро съобщи, че Discord сървърът на Arbitrum е атакуван.

За да подсили още повече своя процес на проверка на потребителите, Sei Network интегрира инструмента за удостоверяване Crypto Bio BotBasher в своята платформа Discord. Този мощен инструмент действа като защитен щит, като ефективно предпазва от ботове и запазва автентичността на общността.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама