Какво вдига цената на Injective (INJ)

-

Какво вдига цената на Injective до едномесечен връх?

Injective (INJ) цената е нараснала с 13% през последните 24 часа. След регистриране на печалби в началото на май, дългосрочните инвеститори отново заемат възходящи позиции по отношение на цената на INJ. Каква е най-вероятната прогноза за цената на INJ за следващите седмици?

В петък, 26 май, Injective завърши най-новото си упражнение за изгаряне на токени. Планираното седмично дефлационно събитие доведе до унищожаване на още 5 689 124,96 INJ токена.

Освен това изгарянето на токени съвпадна с отскачането на крипто пазара, предизвикано от положителното настроение около кризата с дълга на САЩ. До понеделник сутринта цената на INJ вече беше нараснала с 13%, за да излезе на първо място в класацията на топ 100 на крипто.

Дългосрочните инвеститори се завръщат

Покачването на цените от 13% през уикенда в може да се отдаде на подновената възходяща търговска активност сред дългосрочните инвеститори в мрежата Injective.

Средната възраст на монетите в INJ спадна с 10% през първата седмица на май от 37,13 на 33,38 между 1 и 5 май. Но по-специално, тя се е възстановила с 30% до 43,17 към 29 май.

С прости думи, Mean Coin Age оценява колко дълго монетите в обращение са останали в предишните си адреси на портфейла.

Прогноза за инжектиране (INJ), май 2023 г. – Данни за средната възраст на монетата.

Когато средната възраст на монетата се повиши значително, това показва натрупване в цялата мрежа. Както се вижда по-горе, инвеститорите, дългосрочни притежатели на INJ, изглежда показват подновена увереност в дългосрочните перспективи за цените и жизнеспособността на екосистемата Injective.

Вижте още  Shiba Inu с потенциален бичи сценарий

Ако тенденцията продължи, тя може да разпространи възходящ импулс в мрежата Injective.

Инжективната цена може да се покачи с един крак преди корекция
Общите настроения в общността на INJ се движат нагоре, но данните във веригата показват, че все още е в отрицателната зона. Това показва, че поставянето му в списъка с най-печеливши крипто все още не е оценено.

Показателно, след като падна по-дълбоко в отрицателната зона на 26 май, INJ Weighted Sentiment наскоро се върна към неутралната зона, като към 29 май достигна -0,04.

(INJ) прогнозиране на цената – настроения. Май 2023 г.

Показателят Weighted Sentiment на Santiment сравнява съотношението на положителните споменавания на даден актив към отрицателните. Когато тенденцията е под нулата по време на ценови скок, това показва, че активът все още лети под радара на значителен брой инвеститори.

Докато стане най-печелившият му статус, други заинтересовани страни също ще го забележат и ще се настроят нагоре. Това потенциално може да доведе до повишаване на цената на INJ през следващите дни.

Ценова прогноза на INJ: Биковете напредват към $8,55

Като се има предвид възходящата активност сред дългосрочните Injective инвеститори, INJ може да нарасне над $8 през следващите дни.

Данните на IntoTheBlock In/Out of The Money Around Price (IOMAP) обаче показват, че INJ ще се сблъска с първоначалната си голяма съпротива от около $7,90.

Както се вижда по-долу, 343 инвеститори, които са закупили 5,06 милиона INJ на средна цена от $7,86, могат да монтират стена за продажба. Въпреки това, ако възходящият импулс надделее, както се очаква, цената може да нарасне допълнително към $8,50.

Вижте още  Цената на биткойн доближава 30 000 $

Injective (INJ) Ценова прогноза – IOMAP данни. Май 2023 г.

​​Освен това, мечките могат да обезсилят възходящата прогноза за Injective цена, ако INJ неочаквано падне под критичната зона на подкрепа от $7,0.

Но 285-те инвеститори, закупили 4,7 милиона INJ на средна цена от $6,95, вероятно ще предотвратят това. Макар и малко вероятно, INJ може да се върне още повече към $6,4, ако това ниво на подкрепа бъде пробито.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама