НачалоДруги крипто новиниAuraNFT най-накрая е обявена

AuraNFT най-накрая е обявена

-

Дългоочакваната информация за стартиране на AuraNFT най-накрая е обявена

AuraNFT, водеща игрална екосистема и NFT пазар, е развълнуван да обяви дългоочакваното си стартиране на 06.09.23, отбелязвайки важен крайъгълен камък в тази процъфтяваща индустрия.

Това историческо събитие ще донесе над 100 Polygon игри на платформата AuraNFT, като по този начин ще предостави на потребителите напълно динамично и завладяващо игрово изживяване.

Освен това, тъй като екипът се състои и от геймъри, AuraNFT позволява на потребителите лесно да захранват своите стратегии за игри с данни в реално време. Екипът разбира какво точно искат геймърите в своите NFT и платформата им помага да намерят точно най-добрите опции на пазара със задълбочени филтри, които да им помогнат да ускорят играта си.

Стартиране, което очакваме с нетърпение

В чест на старта AuraNFT предлага единствена по рода си възможност за геймърите да спечелят 200 ексклузивни NFT игри. За да участват, потребителите трябва да попълнят кратка и интерактивна анкета, предназначена да прогони скуката и да помогне на геймърите да открият нови игри. Участниците ще могат да видят дали са сред щастливите победители на тези много търсени NFT, като свържат своите портфейли и влязат отново на датата на стартиране.

Казано просто, AuraNFT кани геймърите и ентусиастите да споделят вълнението от стартирането и да се впуснат във вълнуващо пътешествие в света на игрите. AuraNFT е посветена на революционизирането на гейминг пейзажа, като предоставя несравнимо и запомнящо се изживяване за потребителите по целия свят, със своята богата селекция от игри, завладяващи турнири и постоянни усилия за премахване на скуката и осигуряване на истинска стойност.

Вижте още  Клейтън казва, че „голяма част“ от крипто токените са ценни книжа

Минали постижения и бъдещи цели

Екипът на AuraNFT успешно включи всички игри на Polygon в платформата през последните 12 месеца, осигурявайки изчерпателна игрална библиотека, която потребителите да изследват. AuraNFT също така дебютира „Залог“, иновативна турнирна функция, която позволява на потребителите да организират персонализирани състезания за игрите на платформата. Това уникално предложение засилва цялостния състезателен дух и обогатява игровото изживяване за потребителите на AuraNFT.

Гледайки напред една година, екипът има амбициозни планове да включи приблизително 1000 игри от други вериги в платформата. Това стратегическо разширение има за цел да позиционира AuraNFT като най-доброто обслужване на едно гише за всички неща, свързани с Web3 игрите, затвърждавайки позицията си на най-добрата платформа в индустрията.

Относно AuraNFT

Като една от най-известните игрални екосистеми, AuraNFT се ангажира да предлага разнообразно и завладяващо гейминг изживяване. По същество позволява на потребителите да купуват, продават, откриват и правят неща, които им харесват.

Проблемът според AuraNFT е, че въпреки че Web3 има голям потенциал, днешните пазари за съжаление не отговарят на тези високи очаквания. AuraNFT има за цел да разреши тези проблеми чрез свързване на геймъри и насърчаване на жизнена игрална общност чрез предоставяне на разнообразна гама от игри и иновативни функции. Правейки това, AuraNFT оформя бъдещето на Web3 игрите с ангажимента си да елиминира скуката заедно с непрекъснатото разширяване на предложенията за игри.

Накратко, AuraNFT позволява на геймърите да преминават между Web2 и Web3, да отключват нови изживявания и метавселени, да преосмислят игрите като жизнеспособна опция за кариера и накрая да асимилират данни и статистики в реално време, за да подобрят своите стратегии.

Вижте още  САЩ определя крипто миксери като центрове за пране на пари

AuraNFT не е просто още един пазар с цифри, тъй като дава възможност на потребителите да откриват нови игри, да създават с инструменти за разработчици и SDK, да се свързват с различни блокчейни и общности, да получават високоплатени работни места в този сектор, да се наслаждават на опростени опции за плащане и др. Заинтересованите могат да започнат да проучват пазара веднага щом поискат.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама