НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsБлизо до милиард DOGE, преместени от Anon Wallets

Близо до милиард DOGE, преместени от Anon Wallets

-

Близо до милиарда DOGE, преместени от Anon Wallets като част от увеличаващия се обем при трансфер на DOGE

В скорошен туит инструментът за проследяване на @DogeWhaleAlert на портфейлите на Dogecoin сподели, че преди няколко часа е била забелязана масивна транзакция на DOGE, носеща малко по-малко от един милиард DOGE — криптовалутен актив, който първоначално беше пуснат като мем.

Тази новина дойде, след като беше отчетен масивен скок на транзакциите с Dogecoin.

620 милиона Dogecoin в движение, Robinhood участва ли тук?
Беше съобщено, че общо 619 087 721 DOGE са прехвърлени между два анонимни адреса на портфейла за криптовалута. Това е равностойността на $45,376,034.

619 087 721 $DOGE ($45 376 034 USD) бяха прехвърлени от неизвестен портфейл в неизвестен портфейл. Такса: 2,20 ($0,16 USD).

Наскоро същият източник разпространи думата, че популярната търговска/инвестиционна платформа Robinhood е видяла рязък спад на своите „стабилни“ DOGE притежания.

Тези доджкойни се държат от името на клиентите на платформата и за повече от година това скривалище съдържаше 24% от предлагането на монетата в обращение. Миналата седмица обаче малко над пет милиарда DOGE бяха премахнати от Robinhood в няколко трансфера, съдържащи по 680 милиона Dogecoin.

@DogeWhaleAlert не беше категоричен относно дестинацията на тези трансфери. Възможно е клиентите на Robinhood да са преместили своите крипто далеч от платформата или може Robinhood да е изпратил DOGE към друг портфейл, твърди източникът.

В момента количеството Dogecoin, държано от компанията, остава непроменено, възлизащо на 22,641,958,530 мем монети, които се оценяват на $1,644,870,361 и съставляват 16,23% от циркулиращите доставки.

Транзакциите на DOGE достигат нов ATH

Според по-ранен доклад на U.Today количеството на транзакциите на DOGE е експлодирало напоследък. По-рано през май достигна рекордното ниво от обработка на 20 000 трансфера на дневна база.

Вижте още  Най-добрите криптовалути за тази седмица

На 25 май обемът на DOGE трансферите достигна 1,152 милиона, като скочи още повече през следващите дни. На 27 май обемът на DOGE трансферите достигна нивото от два милиона.

По този начин Dogecoin стана първата криптовалута, която надмина пика на транзакциите на Bitcoin през последните 14 години.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама