НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsОбемът на изгаряне на шиба ину скача с 1450%

Обемът на изгаряне на шиба ину скача с 1450%

-

Обемът на изгаряне на шиба ину скача с 1450%, цената показва седмично покачване

Степента на изгаряне на SHIB нараства, милиарди монети са унищожени Броят на новите портфейли на SHIB скочи

Огромната и лоялна армия от потребители на Shiba Inu отново демонстрира високи резултати в изгарянето на любимата си мем монета, SHIB, тъй като този път, в рамките на последните 24 часа, те премахнаха почти четвърт милиард SHIB монети.

Тези успешни усилия са увеличили скоростта на изгаряне с близо 1447%, според данни, предоставени от платформата за проследяване Shibburn.

Междувременно през уикенда беше забелязано зашеметяващо нарастване на активността в мрежата на SHIB, тъй като хиляди нови портфейли Shiba Inu се появиха за един ден. Все пак цялата тази нарастваща активност тласна SHIB нагоре само с 2,28% през последната седмица.

Степента на изгаряне на SHIB нараства, милиарди монети са унищожени

Данните, споделени от Shibburn на неговия уебсайт, показват, че през последните 24 часа членовете на общността Shiba Inu са премахнали общо 225 049 340 SHIB от доставките, циркулиращи на пазара. Това е еквивалентът на приблизително 2000 долара.

Този път нещата са много по-добри със седмичните изгаряния. Според гореспоменатия източник през последната седмица армията на SHIB се е отървала от общо 2 915 482 121 SHIB. Това е с 51,48% по-малко в сравнение с предходния същия период, когато около пет милиарда монети Shiba Inu бяха премахнати от циркулиращите доставки.

Броят на новите SHIB портфейли нараства

През уикенда крипто анализаторът и търговец Али Мартинез посочи огромно внезапно нарастване на броя на новопоявилите се адреси на Shiba Inu.
Според неговия туит само на 26 май потребителите са създали 2538 нови SHIB портфейла в мрежата. Той отбеляза, че това е най-високото увеличение на новите адреси за последните три месеца.

Вижте още  Cardano завършва големи разработки тази седмица

Според данни, предоставени от Puppyscan, общият брой SHIB адреси, свързани с бета версията на решението Shibarium Layer 2, известно като Puppynet, е надхвърлил 16 милиона, като сега се намира на общо 16 067 857 портфейла.

Общият брой на транзакциите достигна 13 730 253, докато общият брой на блоковете надхвърли един милион, достигайки ниво от 1 043 932. Въпреки това времето, необходимо за създаване на единичен блок в мрежата, се е увеличило от 5,0 секунди на 7,8 секунди.

Към момента на писане на тази статия мем монетата Shiba Inu сменя собственика си на ниво от $0,000008781, което е понижение с незначителни 0,01% през последните 24 часа.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама