НачалоДруги крипто новиниПартньор на Ripple обединява сили с услуга за парични преводи в ОАЕ

Партньор на Ripple обединява сили с услуга за парични преводи в ОАЕ

-

Ключовият партньор на Ripple обединява сили с основната услуга за парични преводи в ОАЕ

Tranglo, известен сътрудник на Ripple, наскоро разкри ново партньорство с Al Ansari Exchange. С огромна клиентска база от три милиона души и улесняване на около 130 000 транзакции всеки ден, базираната в ОАЕ компания за парични преводи заема видно място на пазара.

Този стратегически съюз представлява важен крайъгълен камък за усилията на Tranglo за разширяване в Близкия изток, специално насочени към ОАЕ, които са вторият по големина световен пазар за изходящи парични преводи.

Tranglo е специализирана в международни плащания и работи в различни сектори, включително бизнес плащания, парични преводи в чужбина и решения за мобилни плащания. Те предлагат усъвършенствано решение, наречено Tranglo Connect, иновативна платформа, която опростява процеса на плащане чрез директен достъп до API.

Освен това Tranglo подобрява своите трансгранични услуги за изплащане, като използва RippleNet, обширната глобална мрежа за разплащания на Ripple. Струва си да се отбележи, че Ripple не само служи като партньор на Tranglo, но също така притежава значителен дял от 40% собственост в компанията като инвеститор.

Главният изпълнителен директор на Tranglo изрази голям ентусиазъм относно новосъздаденото сътрудничество с Al Ansari Exchange и ги приветства топло в платформата Tranglo Connect. Той подчерта потенциала за ускорен растеж, който Al Ansari Exchange може да постигне чрез използване на авангардната технология на Tranglo и решението за децентрализирано плащане, предлагано от Ripple.

Чрез това партньорство Tranglo има за цел да засили присъствието си на пазара на ОАЕ, поставяйки основата за подобрени услуги за парични преводи и засилени възможности за трансгранични плащания и за двете участващи субекти.

Вижте още  Новият директор на Binance с встъпително обещание

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама