НачалоНовини за крипто борсиGate.io оспори слуховете в Twitter след катаклизмите

Gate.io оспори слуховете в Twitter след катаклизмите

-

Gate.io оспори слуховете в Twitter след катаклизмите за многоверижни мрежи

Борсата за криптовалута Gate.io оспори слуховете за неплатежоспособност, след като бяха изпратени туитове, в които се твърди, че има връзка между нея и Multichain.

„Бихме искали да изясним, че нашите операции вървят добре, тегленията функционират правилно и няма проблеми с нашите операции или тегления като слухове“, каза Gateo.io в изявление в сряда.

Публикации в Twitter показаха проблеми в Multichain, свързваща платформа за крипто, които биха могли да имат отношение към Gate.io, според Bloomberg News.

Главният изпълнителен директор на Multichain Zhaojun не успя да се свърже с него, според Twitter акаунта на Multichain.

„През последните два дни протоколът Multichain имаше множество проблеми поради непредвидими обстоятелства. Екипът направи всичко възможно, за да поддържа протокола работещ, но в момента не можем да се свържем с изпълнителния директор Zhaojun и да получим необходимия достъп до сървъра за поддръжка“, се казва в мостовия протокол.

Теглене на крипто през последните 24 часа

Туитът на Multichain беше ретуитнат от главния изпълнителен директор на Binance Changpeng Zhao, или CZ, вчера, и много други. Blockfence, фирма, която защитава от измами и измами, също го ретуитна и каза на хората да изтеглят или прехвърлят активи. Нансен отчете 131 милиона долара нетни изходящи потоци от Gate.io на Ethereum към четвъртък сутринта.

„През последните 24 часа има $131 милиона нетно изтичане от http://Gate.io на Ethereum. За да го поставим в перспектива, техният 7-дневен нетен изходящ поток е $144,8 милиона“, каза анализаторската фирма.

Multichain не е писал в Twitter за ситуацията от сряда. Gate.io каза в изявлението си от сряда, че е „утвърдена и добре управлявана борса“.

„Оставаме ангажирани да предоставяме на потребителите сигурни, ефективни и надеждни услуги за търговия с цифрови активи“, казаха от фирмата.

Вижте още  Нови крипто борси се възползват от борсовите проблеми

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама