НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsКак BTEX разширява границите на геймификацията

Как BTEX разширява границите на геймификацията

-

Революциониране на бъдещото на обменните токени: Как BTEX разширява границите на геймификацията

Светът на криптовалутите непрекъснато се променя с нови токени и борси, които се появяват през цялото време. Докато много борсови токени предлагат отстъпки от таксите за търговия, Blocktrade Exchange Token (BTEX) е различен. BTEX разширява границите на това, което борсовите токени могат да направят, и се отличава от своите конкуренти.

Blocktrade наскоро обяви края на своите предварителни и ексклузивни кръгове на продажба на BTEX, продавайки BTEX на стойност над €4,5 милиона на повече от 1400 членове на общността в 42 държави, демонстрирайки нарастващия интерес към уникалните предимства, които BTEX отключва.

Революционният борсов токен

BTEX е уникален токен за обмен в блокчейна на Ethereum, който разширява границите на това, което могат да направят токените за обмен. BTEX се откроява от тълпата, като надхвърля основните характеристики на други токени за обмен и дава възможност на потребителите да се включат в геймифицираната вселена на Blocktrade и по-широка екосистема.

Отключване на предимствата на BTEX: Геймификация във вселената на блоковата търговия

BTEX действа като гориво зад геймифицираната платформа на Blocktrade, която въвежда уникални нива, колекционерски предмети, предизвикателства и класации в крипто търговията. Докато потребителите участват в конкретни дейности и напредват през нива на платформата, те печелят BTEX токени и XP точки по пътя. Това отключва широк набор от предимства и награди като бонуси за търговия и такси за отстъпка.

Геймифицираната платформа вече се доказа като популярна, като миниигрите на платформата натрупаха повече от 60 000 игра през първите три седмици. Като прави крипто търговията по-интерактивна и приятна, Blocktrade увеличава както използването, така и лоялността на клиентите.

Вижте още  Borroe, Stellar, AVAX: 3 блестящи звезди в крипто галактиката

Значението на геймификацията в крипто търговията

Отговорният подход на Blocktrade към геймификацията създава перфектната стартова площадка за потребителите, за да се забавляват да учат за търговия с криптовалута, да взаимодействат с колегите си трейдъри, да изравнят своя опит и да вземат информирани инвестиционни решения.

Геймификацията на търговията оставя традиционните инвестиции в миналото. Вместо неинтуитивни табла за управление, объркващи показатели и липса на прозрачност, Blocktrade разбива крипто търговията, като предлага цялостно игрово изживяване. Тъй като потребителите натрупват BTEX токени и XP точки за напредъка си, те през цялото време изграждат своето ниво на крипто знания и търговски опит. В същото време те се възнаграждават чрез елементи като търговски бонуси и такси за отстъпка.

BTEX Диференциатори

Друга ключова характеристика на BTEX е съответствието му с естонските регулаторни изисквания. Тази функция осигурява на потребителите спокойствие, когато използват токена, знаейки, че той е в съответствие с действащите европейски разпоредби. Освен това BTEX спазва стандарта за токени ECR-20 и може да предложи пълна прозрачност на блокчейна на Ethereum, като гарантира, че всички транзакции могат лесно да бъдат проследени и проверени.

BTEX предлага пълна прозрачност на блокчейна на Ethereum, като гарантира, че всички транзакции могат лесно да бъдат проследени и проверени. Тази функция е особено важна за токените за сигурност, които изискват по-високо ниво на съответствие. Тази стандартизация предоставя устойчив на бъдещето план за разработчиците да създават нови токени без усилие, вместо да ги изграждат от нулата.

С поглед към бъдещето

BTEX не е просто още един обменен токен. Той също така ще предлага много помощни програми извън борсата Blocktrade – с планове да бъде взаимозаменяем на други платформи и да може да се използва за игри за търговия на трети страни. С изцяло уникално предложение в света на криптовалутите, BTEX ще се превърне във водещ пример за иновация на токени в по-широката екосистема на цифровите активи, стимулирайки по-голямо приемане и използване на крипто.

Вижте още  Американските законодатели с данъчни разпоредби за крипто

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама