НачалоNFT крипто новиниMooky (MOOK) е нов токен за благотворителност и управление, управляван от общността

Mooky (MOOK) е нов токен за благотворителност и управление, управляван от общността

-

Mooky (MOOK) е нов токен за благотворителност и управление, управляван от общността, предоставен за закупуване на предварителна продажба сега

Mooky ($MOOK) е нов проект за криптовалута, който има за цел да използва блокчейн технологията в полза на околната среда. Наред с предлагането на полезност чрез токена $MOOK, основната цел на Mooky е да допринася за зелени благотворителни организации по целия свят. За да разшири своята екосистема, Mooky ще позволи на потребителите да купуват ексклузивни NFT и да получат достъп до управление чрез собствената си децентрализирана автономна организация (DAO).

В тази статия ще разгледаме всички ключови характеристики на проекта Mooky и ще дадем всички подробности за текущата предварителна продажба на токени.

Mooky – Нов благотворителен крипто проект Mooky е нов токен за криптовалута, управляван от общността, който пусна своя нов токен, $MOOK, на предварителна продажба. Чрез набиране на средства в рамките на екосистемата, Mooky има за цел да върне на благотворителни организации по целия свят.

Тъй като платформата се разширява и токените $MOOK се показват на крипто борси, екосистемата Mooky ще започне да засажда дървета и да допринася със средства за фондации за тропически гори от цял свят. $MOOK е токен ERC-20, който има общо предлагане от 500 милиарда токена.

По-специално, 3% от общото предлагане на токени ще се използва като видим портфейл за благотворителност. Това гарантира, че платформата редовно допринася за благотворителност.

Безопасен и 100% сигурен токен за използване, договорният код на Mooky е напълно одитиран от SpyWolfNetwork. Освен това, екипът на Mooky е проверен от SolidProof, за да гарантира защита срещу килими и пълна сигурност на проекта. Тъй като Mooky има за цел да бъде проект, управляван от общността, той избра да превърне $MOOK в 0% данъчен знак.

Вижте още  Хонконг се застъпва за включване на биткойни в програма

Следователно инвеститорите не трябва да плащат допълнителни такси, когато търгуват токена в рамките на екосистемата. Освен че просто функционира като мем токен, Mooky въведе няколко случая на използване на криптовалутата.

В разделите по-долу ще разгледаме проекта NFT на Mooky и екосистемата за управление.

Посетете Mooky Presale Купете Mooky NFT и достъп до Ventures Club DAO Един от основните случаи на използване на $MOOK ще бъде закупуването на NFT в рамките на екосистемата.

Според бялата книга на Mooky, платформата ще пусне колекция от 1000 3D базирани Mooky NFT. Всеки NFT е подкрепен от реално засадено дърво, което може да бъде проследено в екосистемата. С вашите $MOOK притежания ще отговаряте на условията за изсичане на нов NFT.

Всеки NFT се различава по характеристики и принадлежи към една от петте рядкости – Uncommon, Common, Rare, Super Rare и Legendary. По-специално, инвеститорите, които секат или Super Rare, или Legendary NFT, ще получат достъп до Mooky Ventures Club, който функционира като децентрализирана автономна организация (DAO) на платформата.

Това е екосистема за управление, която позволява на членовете да гласуват за бъдещата перспектива на проекта за криптовалута. Платформата също така посочва, че Ventures Club DAO ще даде много предимства, като изключителен достъп до нови airdrops и мърчъндайз капки.

Освен това Mooky ще създаде инвестиционен портфейл за членовете на Ventures Club, което им позволява да печелят пасивен доход от екосистемата. От потребителите ще се изисква да плащат 15% данък, когато търгуват Mooky NFT в екосистемата. 8% от този данък ще бъдат разпределени на продавача, докато 5% ще бъдат разпределени между съществуващите притежатели на токени. Останалите 2% от данъка ще бъдат предоставени на благотворителните организации, с които Mooky работи.

Вижте още  Продажбите на Trezor скочиха с 900%

От доставката на 500 милиарда жетони, Mooky е разпределил 350 милиарда жетони за предварителната продажба. Това се равнява на 70% от предлагането на токени. Това дава на инвеститорите широка възможност да влязат в предварителната продажба на токени и да бъдат част от тази общност.

Проектът на Mooky, ръководен от общността, също обеща да разпредели повечето от жетоните за общността до момента, в който се проведе листването на борсата. Това е така, защото още 20% от доставката на токени е заделено за предстоящите листвания на борсата.

Инвеститорите могат да закупят $MOOK за текущата предварителна продажба само за $0,00000516 на токен. До последния кръг на предварителна продажба цената ще се повиши до $0,00003125 за токен. От началото на предварителната продажба този успешен проект вече събра повече от $723K. Още 5% от доставките на токени ще бъдат използвани в DApps (децентрализирани приложения) за целите на залагането, което показва многобройните случаи на употреба, налични в платформата Mooky.

Освен това Mooky заяви, че ще предлага на притежателите на жетони редовни награди и награди. Например, като част от своята маркетингова стратегия, той ще предлага раздаване на коли на Mooky и ще организира редовни обществени събития, за да направи марката по-популярна. След приключването на предварителната продажба, Mooky ще се опита да изброи своя естествен токен на децентрализираната борса Uniswap (DEX) – една от най-добрите крипто борси в пространството.

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама