НачалоНовини за криптовалутиНовини за Алткойни / AltCoinsПартньор на Storj за подобряване на плащанията

Партньор на Storj за подобряване на плащанията

-

Партньор на Storj и zkSync Era за подобряване на плащанията за децентрализирано съхранение

Storj, доставчик на децентрализирано съхранение в облак, си партнира с zkSync Era, протокол от ниво 2 на Ethereum, за да подобри плащанията за децентрализирано съхранение.

Storj си партнира с zkSync Era

Партньорството има за цел да използва технологията за събиране на zkSync Era с нулево знание, като я интегрира в платформа за съхранение в облак, оптимизира скоростта на транзакциите, намалява таксите за газ и подобрява цялостната ефективност на процеса на плащане.

Storj е децентрализирано решение за съхранение в облак, съвместимо с виртуалната машина Ethereum (EVM). Като облачно решение, той предлага на своите потребители персонализирано изживяване за съхранение, съобразено с техните нужди. Клиентската база на Storj включва Pocket Network, Atempo, iXsystems, Gabb Wireless и Университета на Единбург.

С настоящата лудост в крипто пространството за разработване на roll-up надстройки, облачната платформа планира да надстрои своите платформи и услуги, като си сътрудничи с zkSync Era, използвайки предимствата на доказателствата с нулево знание и подобрявайки скалируемостта и ефективността по децентрализиран начин.

Като протокол за мащабиране на ниво 2 на Ethereum, zkSync Era въведе подхода с нулево знание, който позволява консолидиране на множество транзакции в компресиран блок от данни. Това позволи на проекта да постигне по-голяма скорост, по-малко разходи и по-голяма пропускателна способност през основната мрежа на Ethereum.

Като част от разработката, доставчикът на децентрализиран облак ще поддържа две библиотеки с отворен код, които ще улеснят безпроблемното включване на потребителите в мрежата zkSync Era.

Тези допълнителни библиотеки са Crypto-Batch-Payment и Storjscan. Това също би подобрило капацитета на плащанията за децентрализирано съхранение, за да бъдат съвместими с EVM, предоставяйки на потребителите по-гъвкави, децентрализирани опции.

Вижте още  Предимства и недостатъци на криптовалутата през 2023 г

Подобряване на приемането и скалируемостта

Коментирайки партньорството, Бен Голуб, главен изпълнителен директор на Storj, изрази задоволството си от приемането на zkSync, като каза:

Възприемането на zkSync беше силно и ние се ангажираме да поддържаме екосистемата за разработчици на zkSync Era с нашите инструменти с отворен код. Сборните пакети с нулево знание означават, че Storj може да предостави на потребителите и нашата общност от възли оптимално транзакционно изживяване, като същевременно продължава да води като пионер в областта на децентрализираните инфраструктурни технологии.

Matter Labs, екипът, отговорен за разработката на zkSync, също коментира сътрудничеството. Марко Кора, ръководител на бизнес развитието в Matter Labs, каза:

Вълнуващо е да видим проекти като Storj да подобряват цялостната скалируемост на своята мрежа за децентрализирани приложения, като предоставят бързо, сигурно и по-достъпно децентрализирано хранилище за повече хора по света чрез интегриране с zkSync Era.

Въпреки това съобщение цените на STORJ остават под натиск.
STORJ Цена На 31 май

Той се понижи с 3,5% през последния ден на търговия, сменяйки собственика си на $0,29.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама