НачалоДруги крипто новиниДоставчикът на портфейл Magic Labs набра $52 милиона за седмица

Доставчикът на портфейл Magic Labs набра $52 милиона за седмица

-

Крипто финансиране: Доставчикът на портфейл Magic Labs събра $126 милиона за една седмица

Около девет стартиращи крипто компании събраха приблизително 126 милиона долара тази седмица, въпреки че една компания ясно се открои.

Доставчикът на портфейл като услуга Magic Labs спечели 52 милиона долара в стратегически кръг, воден от PayPal Ventures. Други инвеститори включват Cherubic, Synchrony, KX, Northzone и Volt Capital, според съобщение за пресата.

С последния рунд базираната в Сан Франциско фирма е събрала над 80 милиона долара и е била повишена до оценка от малко под 500 милиона долара, съобщи Fortune.

Бизнес моделът на Magic Labs може да се обобщи с няколко думи. Комплекти за разработка на софтуер, на SDK. Magic Labs предоставя своите SDK за портфейла на своите клиенти, много от които са компании от Fortune 500. След това клиентите персонализират своя крипто портфейл по свой вкус и го предлагат на своите клиенти чрез своето приложение.

Търговският гигант Macy’s е един от най-големите клиенти на Magic Labs. Производителят на играчки Hot Wheels Mattel, който стартира peer-to-peer NFT пазар за своите виртуални колекционерски предмети през април, също използва Magic като свой портфейл като доставчик на услуги.

Алън Ду, партньор в PayPal Ventures, каза, че Magic е „безопасно и просто решение“ за улесняване на масовото приемане на Web3.

„Услугата за създаване на портфейл на Magic позволява на компаниите да достигнат до милиони потребители на своите приложения и клиенти, които са нови за [Web3]“, каза Ду в изявление.

Досега Magic е генерирала над 20 милиона уникални портфейла според съобщение на компанията.

Вижте още  Съдебния процес за Mango Markets Exploiter ще е април 2024 г.

Набиране на средства за милиони долари в блокчейн технологии и дигитални плащания

Фондацията Anoma донесе 25 милиона долара тази седмица с фирмата за рисков капитал CMCC Global, фокусирана върху крипто, начело.

Фондацията Anoma наблюдава Anoma, блокчейн протокол, предназначен да помага на разработчиците да изграждат децентрализирани проекти, включително децентрализирани обмени (DEXs) и децентрализирани приложения (dapps).

Това е третият път, в който фондацията набира рискови пари, а капиталът ще отиде към текущи инициативи за научноизследователска и развойна дейност, помагайки на разработчиците да създават приложения и да развиват партньорства, според съобщение за пресата от фондацията.

В сферата на дигиталните плащания, доставчикът на фиат-крипто рампи Transak събра 20 милиона долара от над дузина видни инвеститори, включително Animoca Brands и Axelar.

Решението на Transak се поддържа от над 150 държави и повече от 160 криптовалути, според изявление на компанията.

Други забележителни набирания на средства

NFT платформата Tabi, по-рано известна като Treasureland, спечели $10 милиона в ангелски рунд с лидер Animoca Brands и участие на Binance Labs.

Fusionist, фирма за игри Web3, събра 6,6 милиона долара, за да ускори разработката на игри и да наеме повече експерти в областта, които да се присъединят към техния екип. Binance Labs беше стратегически инвеститор.

Фокусираните върху поверителността Demox Labs събраха 4,5 милиона долара, за да изградят нов портфейл за блокчейн Aleo с нулево знание, съобщи Axios. Aleo все още е в бета версия и планира да стартира основна мрежа през юли.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама