НачалоДруги крипто новиниMargex Copy Trading: революция в търговията с криптовалута

Margex Copy Trading: революция в търговията с криптовалута

-

Margex Copy Trading: революция в търговията с криптовалута както за начинаещи, така и за професионални търговци

Търговията с криптовалута придоби огромна популярност през последните години, предлагайки на хората доходоносни възможности за увеличаване на активите им. Въпреки това, за тези с по-малък опит в търговията и новите инвеститори, навлизащи на пазара, тънкостите на търговията с криптовалута могат да бъдат огромни.

За щастие, появата на Margex, иновативна платформа за търговия с деривати на криптовалута, въведе завладяващ обрат в тези предизвикателства със своята уникална система за търговия с копия. Механизмът за търговия с копия на Margex позволява на потребителите да се възползват от опита на професионални търговци и да увеличат максимално печалбите си, без да изискват предишен опит в търговията. Като позволява на потребителите да копират стратегиите за търговия на професионални търговци, Margex опростява процеса на търговия и елиминира необходимостта от задълбочени познания за пазара.

Създадена през 2019 г., Margex работи като бутикова борса за деривати, известна със своите изключителни услуги. Отличавайки се от другите платформи за търговия, Margex предлага набор от изключителни функции. Един забележителен аспект е неговата поддръжка за депозити и тегления с помощта на криптовалути и стабилни монети, предоставяйки голямо разнообразие от опции за обезпечение, включително BTC, USDT, ETH, stETH и др. Тази гъвкавост дава възможност на търговците да използват предпочитаното от тях обезпечение за търгуване на всяка търговска двойка, елиминирайки необходимостта от размяна на монети.

Увеличаване на печалбите от търговия изключително с предимствата на търговията с копия на Margex

С платформа за търговия с копия, която предефинира успеха и дава възможност на професионалните търговци както никога досега, Margex се откроява като променящ играта в крипто пространството. С Margex Copy Trading потребителите могат да извлекат значителни ползи отвъд най-смелите им очаквания. Ето някои от изключителните предимства на Margex;

Вижте още  ZENIQ обявява приключване на бизнес сътрудничество

Margex Copy Trading се отличава от другите платформи чрез своите мощни възможности и уникални предложения. Основните характеристики включват:

– Лесно за използване приложение Margex Copy Trading: Управлявайте портфейли, проследявайте ефективността, задавайте търговски разпределения и теглете печалби ежедневно за по-голям контрол.

– Безпроблемна репликация: Чрез копиране на стратегиите за търговия на успешни търговци, възвръщаемостта на собствения капитал (ROE) на потребителите ще съответства на тази на търговците, които следват. Това елиминира необходимостта от придобиване на задълбочени познания за търговия.

– Нулеви такси: За разлика от други платформи, Margex не начислява такси за успех за търговия с копия. Потребителите запазват всичките си печалби без скрити разходи, осигурявайки прозрачност. 100% от печалбите на стратегията се разделят между търговци и последователи.

– Избор на стратегия: Потребителите имат гъвкавостта да избират от широк набор от стратегии и търговци, които да копират, в съответствие с тяхната толерантност към риск.

Margex постави ниско летвата за навлизане в света на търговията с криптовалута. С минимално изискване за депозит от $10 и минимален размер на търговията от $1, дори тези с ограничен капитал могат да участват и да изследват потенциала на търговията с криптовалута с Margex.

Ексклузивно приложение Margex Copy Trading

Специалното приложение за търговия с копия е една от уникалните характеристики на Margex Copy Trading. Простият интерфейс на приложението и удобният за потребителя дизайн опростяват управлението на вашето портфолио и следенето на ефективността ви. Можете да решите каква част от цялото си портфолио да поставите във всяка сделка и да следите печалбите си в реално време. Ежедневното теглене на печалби ви осигурява още повече гъвкавост и контрол върху вашите активи.

Вижте още  Torobase: безопасност и надеждност като брокер

Екипът на Margex работи неуморно, за да създаде този уникален продукт от много дълго време и те са сигурни, че той напълно ще промени начина, по който хората търгуват. Margex Copy Trading е идеален, независимо дали сте опитен търговец, който се опитва да допълни доходите си, или начинаещ инвеститор, който търси подход с по-нисък риск за участие в криптовалути.

Как да следвате професионални търговци на Margex

За да станете професионален търговец на копия в Margex, изпълнете следните стъпки:

1. Регистрирайте се в Margex Copy Trading или изтеглете приложението от iOS App Store или Google Play.

2. Отидете до секцията „Копиране на търговия“ в Margex.

3. Превъртете надолу до класацията на началната страница „Копиране на търговия“, за да намерите различни стратегии за търговия.

4. Щракнете върху бутона „следвайте“ за избраната от вас стратегия.

5. В изскачащия прозорец въведете сумата на вашата инвестиция и се съгласете с условията на стратегията.

6. Щракнете върху „Следвайте сега“, след като предоставите цялата необходима информация.

За да направите вашата стратегия видима и достъпна за следване от други, щракнете върху „НАПРАВИ ПУБЛИЧНА“.

За да започнете да търгувате с вашия Strategy акаунт, отидете на страницата Trade и щракнете върху бутона „SWITCH“, за да отворите прозореца за избор на акаунт.

Изберете желаната сметка за търговия, свързана с вашата стратегия, за да започнете да търгувате.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама