НачалоДруги крипто новиниПотенциални 20x+ крипто предварителни продажби

Потенциални 20x+ крипто предварителни продажби

-

Потенциални 20x+ крипто предварителни продажби за 2023 г

През 2023 г. секторът на криптовалутите все още ще отбележи значителен растеж и ще струва над 1,3 трилиона долара. С нарастването на пазара може да се въведат все по-голям брой интригуващи инициативи и да се спечели от ентусиазма на инвеститорите, което води до значително увеличение на цените в краткосрочен и дългосрочен план.

Тази статия изследва предстоящата предварителна продажба на крипто токени, която ще завладее света през 2023 г., като набляга на начинанията с най-добри перспективи за цена, преди да демонстрира как можете да инвестирате в най-добрите нови крипто токени преди продажба в момента, като използвате лаптоп, таблет или смартфон.

Изчерпателен анализ на най-добрите DeFi криптовалути за закупуване

Следващите параметри трябва да бъдат взети под внимание при избора на най-добрите DeFi или DEX валути (родни токени на DeFi борси) за вашето инвестиционно портфолио:

Пазарна капитализация към момента
Потенциал за растеж
Цена на токена
Пазари, където е посочен токенът

Когато оценявате вашите алтернативи, трябва също така да вземете предвид най-печелившата крипто за предпродажба, тъй като те често имат най-голям потенциал за бъдещо експоненциално развитие.

По-долу е проучване на най-добрия списък за предварителна продажба на крипто за 2023 г., което предвид тези основни прегледи.

1.   Mooky – Нов Penny Token в подкрепа на екологични благотворителни организации

Родният токен на Mooky, инициатива за екологична криптовалута, която подкрепя засаждането на дървото и опазването на тропическите гори, се нарича $MOOK. Токените могат да бъдат използвани в Mooky за закупуване на различни NFT. Всеки NFT има засадено дърво от реалния свят, запознати с него, което може да се следва на платформата. Пет различни разновидности на NFT са достъпни за членовете: общи, уникални, редки, супер редки и легендарни.

Вижте още  Кратко ръководство за заплетения свят на Web3 протоколите

2.   Най-добрата монета DeFi за закупуване през 2023 г.: Love Hate Inu.

Вече има стотици, ако не и хиляди, DeFi монети, но в момента Love Hate Inu е тази, която привлича интереса на инвеститорите. Казано по-просто, Love Hate Inu служи като платформа, базирана на Ethereum, която използва новото споразумение „Гласувай, за да спечелиш“ (V2E), което е ново за пазара на криптовалута.
Чрез тази конфигурация потребителите могат да участват в анкетите на платформата и да печелят награди. В сравнение с други процеси като P2E и M2E, това е значително по-ефективно средство за създаване на стимули. Освен този екип на Love Hate Inu не е установил ограничение за възможни печалби, тъй като в колкото повече анкети участва някой, толкова повече награди ще получи. В бялата книга се посочва, че родният токен ERC-20 на Love Hate Inu, LHINU, ще бъде използван за изплащане на тези обезщетения. Тъй като LHINU е от вградената мрежа на Ethereum, има потенциал да бъдат включени в десетки хиляди децентрализирани приложения (dApps) в бъдеще. Нещо повече, екипът за разработка направи така, че изглежда вероятно LHINU да бъде готов за интегриране на метавселена през първата година.

3. Съвременният производител на меми, базиран на AI, осигурява ежедневен кредит за награда: AiDoge

С помощта на авангардна технология за изкуствен интелект (AI), криптовалути и динамична мем култура, AiDoge е перспективна криптовалута за предварителна продажба. Изчерпателната екосистема на AiDoge, която е съсредоточена около родната AI монета, се използва, като същевременно предоставя на потребителската платформа за създаване, споделяне и обсъждане на паметта.
Инвеститорът може да закупи $AI токени точно сега само за $0,000026 USDT и да спечели от нарастващата стойност за времето на всяка фаза на предварителната продажба. Умните условия на платформата AiDoge са генератори на меми, управлявани от AI, които трансформират текста на потребителя в съвременни и естетически привлекателни меми. Според бялата книга на AiDoge, тази новаторска техника прави производство на паметта достъпно за по-широк спектър от потребители, независимо от степента ви на творчески или технически опит.

Вижте още  Алтернативна мем монета на Dogecoin

Последни новини

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Най-популярни

Реклама