НачалоНовини за криптовалутиОбещаващи криптовалутиКитайските додж монети $CHINA и $NiHao скочиха с 40 000%

Китайските додж монети $CHINA и $NiHao скочиха с 40 000%

-

Китайските додж монети $CHINA и $NiHao скочиха с 40 000% – $WSM ли е следващата криптовалута, която ще експлодира

Крипто цикълът от 2023 г. е доминиран от привличащи вниманието крипто наративи, които привличат огромна привлекателност – изпращайки алткойни с ниска капитализация нагоре.

Може би никой не е бил по-зрелищен от бичия „китайски разказ“. На фона на огромните новини за напредъка на новия крипто регулаторен режим на ниво Хонконг на дребно, който се противопостави на очакванията да спечели подкрепата на Пекин в амбицията му да стане глобален крипто център.

Китайският наратив беше разпален още през февруари, с дългогодишни крипто проекти, ориентирани към Китай, като NEO, FIL и CFX, които се радваха на чудовищни ценови помпи. Наистина, Conflux Network качи впечатляващ 850% помп между февруари 18 и 20 март.

И сега, докато глобалните крипто пазари се подготвят за предстоящото отваряне на крипто борсите в Хонг Конг за капиталовите пазари на дребно, мнозина очакват втори цикъл на прочутия китайски разказ. Но далеч не чакат търпеливо, много алткойни с ниска капитализация вече виждат сензационен интерес, който доминира в ценовото движение – докато търговците се надпреварват да се позиционират за следващата експлозивна вълна от инвестиции.

Китайският доджкойн ($CHINA) се радва на най-новия наратив в небесата В един такъв случай новоизправеният китайски доджкойн ($CHINA) предприе удар – падане на +40 000% в класическо изпомпване и изхвърляне в деня на откриването.

Прицелване в емблематичния японски Shiba Inu meme Doge и използване на експлозивния потенциал на късния етап на капитала на сезона на мем монети – $CHINA скочи при отваряне в разтопяващ лицето зелена свещ.

Вижте още  Nike колекциите с 1,4 милиарда долара обем

Вълнението около помпата прерасна в какофония от обема на търговията, ранните поддръжници започнаха да печелят при местен връх от $0,0001911, движейки първоначално -84% корекция тази сутрин. Сега се търгува в консолидационен модел надолу при $0,00003058 – притежателите със смело лице стоят непоколебимо, все още се радват на впечатляващата печалба от +7 000% на хартиен носител при стартирането.

С китайския разказ, готов да се върне обратно през крипто пазарите през юни, $CHINA остава технически силен, като ценовото действие се очаква да формира стабилна консолидация ниво пред бъдещето се движи нагоре.

NiHao Token ($NiHao) открадва светлината на прожекторите на разказа с ненадмината помпа Докато китайският DOGE публикува помпа, за която пазарите на TradFi могат само да мечтаят, тя далеч не беше звездата на шоуто, тъй като пазарите очакват притока на ликвидност от Хонконг.

С несравнимо ценово действие токенът NiHao ($NiHao) се превърна в центъра на вниманието снощи, тъй като популярната базирана на DEX монета предприе монументално увеличение от +40 000% в ранните часове на тази сутрин (1 юни).

Уникално, ралито на $NIHAO се откроява от другите, като движението на корекцията следва сеизмичното движение нагоре, образувайки високо ниво на консолидация – което предполага, че тук има малък натиск за продажба. Това е възходящо, с новосъздаденото по-високо ценово ниво, което презарежда пазара интереси – противопоставяне на очакванията за изпомпване и изхвърляне.

Сега се борим с местната горна съпротива около $0,000000005927, всичко е за игра, докато китайският разказ се налага.

Но може ли това да е истина, добре е да е истина? И още по-лошо, какво може да се случи с тези алткойни, когато мимолетният китайски разказ избледнее отново?

Вижте още  Прогноза за цената на XRP – Време ли е да купувате?

Поради тези причини мнозина в Crypto Twitter претърсват пазара за по-безопасни инвестиции с полезност, която може да издържи изпитанието на времето.

Интелигентните пари, по-специално , изглежда гравитира върху предварителните продажби на крипто, за да осигури наистина най-доходоносните възможности в пространството, което води до горещо състезателна класация на най-добрите предварителни продажби на крипто за 2023 г.

Защо трябва да натрупвате мемове на Wall Street ($WSM)

Мемове В света на крипто, където неочаквани помпи като $CHINA и $NiHao могат да донесат изумителна възвръщаемост, проницателните инвеститори са постоянно нащрек за следващия голям пробив. Една такава възможност е предварителната продажба на токени на Wall Street Memes ($WSM), привличайки значителни внимание от инвеститори на дребно по целия свят.

Докато пишем, остават малко повече от три дни преди цената на токена да се увеличи, което прави сега критичен момент за обмисляне на тази възможност за предварителна продажба. Токенът на Wall Street Memes не е просто още една мем монета – родена от Движението за залагания на Уолстрийт и топ NFT проект, $WSM носи обещанието за пълно разтърсване на света на мем монетите.

Ускорен растеж: Феноменът на предварителна продажба на $WSM Докато въстанието на инвеститорите на дребно срещу институционалното господство беше широко наблюдавано по време на Движението на Street Bets, Wall Street Memes успяха да превърнат това чувство в осезаем актив.

$WSM токенът не само токенизира движението, но също така е настроен да предефинира динамиката на силата около начина, по който пазарите гледат на цифровата стойност.

И с текуща цена от $0,0262 , предварителната продажба на $WSM вече събра впечатляващите $2,189,590.08, бързо приближавайки целта си от $2,560,000. Скоростта, с която се придобиват токени, сигнализира за значителна потенциална възвръщаемост за ранните инвеститори. Всъщност до края на предварителната продажба те биха могли да се насладят на над 30 % печалби.

Вижте още  Какво вдига цената на Injective (INJ)

Последни новини

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Най-популярни

Реклама