НачалоДруги крипто новиниHop Protocol награждава ловците на Сибил

Hop Protocol награждава ловците на Сибил

-

Sybil Hunters с иновативен Airdrop Tool – как работи?

Тъй като отглеждането на Sybil преди очакваните airdrops става все по-популярно в криптосферата, Hop Protocol разкрива нова инициатива, според която ще възнагради ловците на Sybil за усърдието им в борбата с нападателите на Sybil, които се прицелват в такива airdrops.

Sybil атаките се извършват от лица, които създават множество акаунти в избрани блокчейн проекти, които се движат към пускане на жетони, и впоследствие се опитват да съберат възможно най-много жетони.

„Когато беше пуснат Hop DAO, ловците на Sybil представиха доклади, които в крайна сметка премахнаха нападателите на Sybil от HOP airdrop, в резултат на което DAO запази почти 3,5 милиона токена, които иначе биха били в ръцете на нападателите на Sybil“, се казва в публикация в Snapshot. org, платформа за гласуване извън веригата за общности, фокусирани върху блокчейн.

Имайки предвид това, общността на протокола гласува предложение, което има за цел да възнагради участващите ловци на Sybil с 25% от запазените токени сега, приблизително година след пускането на DAO.

Общността се съгласява да възнагради ловците на Сибил

Резултатите от последното гласуване показват, че огромното мнозинство от хоп общността е за възнаграждаване на ловците за техните усилия. Потребителите, представляващи около 7,4 милиона HOP, или 99,48% от общия брой, се съгласиха с предложението.

За разлика от това, потребителите, които притежават HOP 33 000, 0,45% от общия брой, гласуваха против, а тези, които притежават HOP 5 500, или 0,07%, се въздържаха от гласуването, както се посочва в данните, публикувани от платформата за гласуване извън веригата.

„Освен преките ползи от възстановяването на токени, ловците на Сибил също допринесоха за популяризирането на DAO по непреки начини. Както SAFE airdrop, така и Arbitrum airdrop възприеха елементи от дизайна на Hop за airdrop в резултат на усилията и иновациите на ловците, като по този начин потвърдиха и засилиха влиянието на DAO“, се казва в публикацията.

„Всеки от тези екипи изрично извика Хоп като вдъхновение по време на своя процес на airdrop.“

Иновативен инструмент за възнаграждение на ловците на Сибил В резултат на последното гласуване общо 869 566,51 жетона трябва да бъдат разпределени на около 35 получатели. Избраният метод за разпространение на токени ще види, че DAO изпраща целевите средства към договор на OpenZeppelin PaymentSplitter, който позволява на адресите да изискват дължимите токени, които са били изпратени към договора.

Вижте още  BlackRock срещу Grayscale

„Началният час на искането за договор ще бъде петък, 09 юни 2023 г. 10:48:36 GMT+0000, което е същото начално време като всички HOP договори за придобиване, създадени в началото на жизнения цикъл на DAO“, според публикацията.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама