НачалоNFT крипто новиниВизията на Гари Вайнерчук за бъдещето на NFT

Визията на Гари Вайнерчук за бъдещето на NFT

-

Отвъд колекционерската стойност: Визията на Гари Вайнерчук за бъдещето на NFT

Незаменимите токени (NFT) са настроени да се разширят далеч отвъд цифровите колекционерски предмети и произведения на изкуството, които са днес, според един вътрешен човек от индустрията.

Говорейки в скорошно подкаст интервю за TechCrunch, Гари Вайнерчук (известен също като Гари Вий), предприемачът зад медийната компания VaynerX и NFT колекцията VeeFriends, каза, че NFT имат много по-широка цел от това просто да бъдат колекционерска стойност.

Според Vaynerchuk, реалният полезен потенциал на NFT е може би основното нещо, което NFT артистите трябва да приемат по-сериозно, когато разработват проекти. Като пример, Vaynerchuk каза, че вярва, че NFT ще намерят по-голям растеж в области като билети, договори и собственост застраховка, вместо да бъдат единствено дигитални колекционерски предмети.

Той също така сравни еволюцията на интернет, който според него е бил наричан „информационна супермагистрала“, с много по-широкия обхват, който обхваща днес. „Днес познаваме интернет за много повече“, каза създателят на NFT .

Вайнерчук допълнително сравни първоначалната си цел да изгради вселена, подобна на Disney, с настоящия си фокус върху създаването на подобно на улица Sesame преживяване чрез NFT. Но въпреки изоставянето на идеята на Disney, амбицията за създаване на „вселена“ в цифрова форма остава. „Аз искам да създам вселена и си помислих, че технологията на NFT е невероятно забавен начин да започнем това“, каза Вайнерчук в интервюто.

Като предприемач с успешен опит в електронната търговия и нововъзникващото уеб3 пространство, прозренията на Вайнерчук имат известна тежест в развиващия се NFT пейзаж и неговият призив NFT да се разширят отвъд обикновените колекционерски предмети може да означава, че бъдещето крие вълнуващи възможности за тези уникални цифрови активи.

Вижте още  Спадът на цената на APE монети повдига въпроси относно NFT

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама