НачалоДруги крипто новиниHealth and Fitness App Sweat Economy ще гласува за „преразпределяне“ на 2,5...

Health and Fitness App Sweat Economy ще гласува за „преразпределяне“ на 2,5 милиарда

-

Health and Fitness App Sweat Economy ще гласува за „преразпределяне“ на 2,5 милиарда неактивни токена

Фокусирано върху фитнеса децентрализирано приложение Sweat Economy ще гласува за управление какво да прави с 2,5 милиарда токена, които в момента стоят неактивни в потребителските акаунти.

Токените SWEAT, които съставляват около 13% от общото предлагане, бяха разпределени на потребителите при концепцията на приложението през миналия септември, но тези потребители не са изтеглили портфейла, нито са следвали някоя от другите стъпки, необходими, за да ги поискат, което ги прави „изоставени“ или „неактивен“, според публикация в блог.

Потните потребители могат да гласуват дали да възстановят токените и да ги прехвърлят в съкровищницата на протокола за потенциално бъдещо разпространение.

Гласуването също така ще реши какво ще прави Sweat Foundation с тях в бъдеще, включително „изгаряне на процент, финансиране на оперативни разходи или подкрепа за бъдещи пускания на продукти“, се казва в публикацията в блога.

Необходими са минимум 75 000 гласа, за да бъде прието или отхвърлено предложението. Гласуването ще продължи седем дни с възможност за тридневно удължаване и ще следва формата „един човек – един глас“, въведен при предишно допитване през април.

Sweat Economy е платформа „движи се, за да спечелиш“, в която потребителите се насърчават да останат активни, като конвертират предприетите стъпки в SWEAT токени, които могат да конвертират в други криптовалути или да използват за закупуване на продукти.

Вижте още  Apple попада под контрол заради политиките на App Store

Последни новини

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Най-популярни

Реклама