НачалоДруги крипто новиниOracle Red Bull Racing на F1 се обединява със Sui Blockchain

Oracle Red Bull Racing на F1 се обединява със Sui Blockchain

-

Oracle Red Bull Racing на F1 се обединява със Sui Blockchain в нова сделка за спонсорство

Мрежата Sui, подкрепена от Mysten Labs, обяви многогодишно партньорство с отбора на Red Bull Formula One Racing.

Oracle Red Bull Racing подписа сделката със софтуерната компания Mysten Labs, фокусирана върху Web-3, за изграждане на блокчейн ниво 1 и платформа за интелигентни договори Sui, която стана официален блокчейн партньор на отбора, се казва в съобщението.

Екипът на Oracle Red Bull Racing твърди, че е „провел задълбочен пазарен анализ“, за да намери блокчейн, с който да си партнира, такъв, който „дава възможност на феновете на състезанията да се ангажират“ по нови начини. Sui, казаха те, внася в партньорството разширяваща се гама дигитални изживявания, достъпни в световен мащаб, които ще позволят на феновете да се свържат с Oracle Red Bull Racing чрез иновативни и нови методи.

Грег Сиурунис, управляващ директор на фондация Sui, каза, че партньорството „демонстрира как web3 позволява човешки връзки“.

По подобен начин Евън Ченг, съосновател и главен изпълнителен директор на Mysten Labs, каза, че сделката ще позволи на екипите да покажат „истинската сила“ на блокчейн, добавяйки:

„Потенциалът на блокчейн технологията да промени фундаментално начина, по който хората извършват транзакции, взаимодействат и комуникират, е огромен.“

Ранно възприемане на блокчейн Според директора и главен изпълнителен директор на отбора на Oracle Red Bull Racing Кристиан Хорнър, Oracle Red Bull Racing беше ранно възприемане на блокчейн във Формула 1, признавайки потенциала му да свързва фенове в световен мащаб.

През февруари 2022 г. екипът подписа споразумение за спонсорство на стойност 150 милиона долара с крипто борсата Bybit, като последната пое ролята на „Партньор по издаване“ за фен токените и незаменимите токени (NFT) на състезателния отбор.

Вижте още  Юридическият съветник на FTX заема позиция

Освен че стана партньор за издаване на токени на фен, борсата беше определена и за основен партньор на екипа и партньор на технологичния инкубатор. Със стойност от 50 милиона щатски долара на година за три години, общо 150 милиона щатски долара, сделката беше най-голямото споразумение за спонсорство на годишна база за крипто компания в спорта.

Междувременно Sui е определен блокчейн с доказателство за залог (dPoS).

Протоколът използва модифицирана версия на езика за програмиране Move, който първоначално е създаден в Meta (известен още като Facebook), преди гигантът на социалните медии да се оттегли от своя проект Diem.

Екипът на Sui стартира основната мрежа през май тази година. Цената на SUI, родния токен на Sui, падна с близо 1% днес. Към момента на писане (петък сутрин, UTC) той сменяше собственика си на $0,95. Падна с 4% за ден и с 16% за две седмици.

В същото време по-голямата част от топ 100 монети по пазарна капитализация се повишиха: биткойн (BTC) поскъпна с близо 1% за ден и 2,4% за седмица, търгувайки се на $27 133, докато цената на Ethereum (ETH) се увеличи с 1,6 % за ден и 4% за седмица, до $1892.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама