НачалоНовини за криптовалутиМакс Кийзър отново атакува XRP

Макс Кийзър отново атакува XRP

-

XRP общността реагира, когато Макс Кийзър отново атакува XRP

Известният биткойн макси Макс Кайзър отново разбуни общността на XRP със своята язвителна гледна точка; XRP ентусиастите смятат, че той е обсебен.

При неотдавнашен обмен в Twitter напрежението достигна точката на кипене, когато видният биткойн максималист Макс Кийзър се обърна към Twitter още веднъж, за да започне още една язвителна атака срещу XRP.

Стимулът беше делото на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) срещу Binance, в което Cardano (ADA), Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) бяха обозначени като нерегистрирани ценни книжа.

Кайзър, известен с непоколебимата си подкрепа за биткойн и скептицизъм към други криптовалути, написа в Туитър,

„Съжалявам за XRP идиоти“, придружено от негова снимка, облечена в тениска, гордо показваща фразата „Казах ви“.

Туитът на Keiser споменава XRP, но трябва да се отбележи, че скорошното подаване на SEC срещу Binance и Coinbase не споменава XRP като сигурност. Keizer спомена публикацията на Benzinga, в която също не се споменава XRP, което показва, че Keizer сочи XRP безполезно.

XRP ентусиаст незабавно отговори на туита на Keiser, предполагайки, че биткойн максималистът проявява признаци на страх към XRP.
Туитът гласеше,

„BTC Maxi изглежда се страхува от XRP. Публикацията му няма нищо общо с XRP, но със сигурност е в ума му.“

Адвокат по крипто го контрира

Наливайки масло в огъня, про-XRP адвокатът Бил Морган се присъедини към разговора, изразявайки убеждението си, че Кейзър не само се страхува, но също така таи нездравословна мания за XRP. Морган отбеляза:

„Макс Кийзър е едновременно ужасен и обсебен от XRP. Мисля, че може да е зле.

Коментарът на Морган предполага, че общността на XRP възприема многократните атаки на Кейзър като знак за дълбоко вкоренена несигурност и дори поставя под съмнение психическото му благополучие.

Вижте още  Ripple настоява за разследване на Хинман

Както беше съобщено от The Crypto Basic преди две седмици, Keizer нарече XRP shitcoin, предизвиквайки широка критика от общността на XRP. Той също така твърди в подкрепа на SEC, че XRP е сигурност – твърдение, което общностите на Ripple и XRP яростно оспориха в множество съдебни изяви.

Този обмен подчертава продължаващото напрежение между привържениците на биткойн и поддръжниците на XRP. В общността на XRP тези конфронтации с Макс Кийзър се превърнаха в повтаряща се тема, като XRP ентусиастите постоянно защитават избраната от тях криптовалута.

Последни новини

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Най-популярни

Реклама