НачалоДруги крипто новиниOrange Comet Labs пуска Degens & Dragons Game

Orange Comet Labs пуска Degens & Dragons Game

-

Degens & Dragons е елиминационен турнир, базиран на умения, който се провежда в пет епични фази

Съберете се, вие, обитатели на интернет и бойци на мазето!

Време е да се завържете и да се потопите диво във възхитително хаотичния свят на Degens & Dragons. Предварителната разпродажба за участие в турнира започва на 8 юни. Говорим за проект Web3, при който благоприличието остава пред вратата и оцеляването е единственото правило, което има значение.

Спомняте ли си онзи досаден малък въпрос кога да продадете? Забрави за това!

В тази вселена единствената ви грижа не е гадна. Защо да се тревожите за пазарните тенденции, когато можете да бъдете създателят на тенденциите?

Роден от иновативните умове на Orange Comet Labs, Degens & Dragons ви въвежда в свят, където тръпката от играта засенчва тревогите на нестабилния крипто пазар. Кой трябва да се тревожи за тези умни инвеститори, които зарязват чантите си и ви оставят с пикселизирани трохи?

Разбира се, не ти. Ако четете това в мазето на майка си (а нека си признаем, вероятно сте), крайно време е да сложите виртуалната си броня и да се подготвите за битка.

Добре дошли в тежък турнир, където дегени, блокчейн ентусиасти и ветерани в игрите се сблъскват в меле с високи залози. Това не е приятелската игра на карти на баба ви; това е пълна пикселизирана война на разум, хитрост и безсрамие. От коварни тактики до коварни стратегии, Degens & Dragons ви предлага платформа за отприщване на вътрешния ви деген. Само не забравяйте, че няма правила.

Е, има няколко, но кой ги брои? Единственото нещо, което наистина има значение, е тръпката от състезанието и сладкият, сладък вкус на победата.

Вижте още  Eight Roads наема бивш главен изпълнителен директор на Coinbase

А сега малко ерудиция, за да подправим нещата. Имало едно време куп дръзки дегени решиха да се потопят с главата напред в ново ICO във верига, подходящо наречено „дракон“. Верни на дръзката си природа, никой от тези рискови хора не си направи труда да прочете договора. Когато известието „купува“ се появи на техните драконови портфейли, те натискат „приемам“ по-бързо, отколкото можете да кажете „До луната!“.

По-бързи от високоскоростна широколентова връзка, тези цифрови смелчаци бяха засмукани от своите устройства, сега натоварени да се борят за своята ликвидност в турнира с високи залози.

А сега си представете, че се пренасяте в свят, който е съчетан с носталгия и новост. Добре дошли в игровия пейзаж на Degens & Dragons, дигитално царство, което съчетава очарованието на ретро, естетиката на пикселното изкуство с авангардната тръпка на блокчейн технологията. В този свят вие не сте просто още един геймър – играч на глобалния финансов пазар, дигитален гладиатор, борещ се за парче от крипто пая.

Докато пътувате през този интригуващ свят, ще откриете набор от уникални игрови механики, предназначени да тестват вашата стратегия и умения. Всяко решение, което вземете, оказва влияние върху позицията ви в турнира и впоследствие върху дела ви в ликвидния фонд, който започва от 10 000 SUI и се очаква да нарасне до общо 60% от приходите от мента!

По-конкретно, Degens & Dragons е елиминационен турнир, базиран на умения, който се провежда в пет епични фази (за да влезете в турнира, ще трябва да изсечете degen NFT). Във всяка фаза играчите могат да се бият срещу опоненти толкова пъти, колкото желаят, за да увеличат резултата си (обаче, враговете стават по-трудни, колкото повече играете по време на фаза). В края на всяка фаза, процент от играчите ще бъдат елиминирани от турнира въз основа на общия им резултат за тази фаза, а на оцелелите се разпределя SUI награда. Но не се страхувайте, дори и да бъдете елиминиран, вашият мъртъв degen пак може да се върне в играта, защото добавихме „Кладенеца на душите“, където можете да изберете да изгорите четири от вашите Degen NFT, които са били елиминирани, да влезе отново в турнира със сила.

Вижте още  Криптоборсата OKX е партньор на Манчестър Сити

Обърнете внимание, в допълнение към игровата слава, оцелелите от всяка фаза ще имат възможност да си тръгнат с част от непрекъснато нарастващия награден фонд. Колкото повече хора се присъединят към турнира чрез изсичане на degen NFT, толкова по-голям става наградният фонд!

Degens & Dragons не е просто още една игра; това е прелюдия към цялото бъдеще на игрите. Чрез преплитането на сферите на игрите и Web3, този уникален проект създава платформа, където играчите могат да процъфтяват в лицето на несигурността. Той предефинира игровото изживяване, като дава възможност на играчите да прегърнат своите вътрешни поколения, да надхитрят враговете си, да се състезават за безсмъртието на блокчейн и дял от наградния фонд.

Не пропилявайте възможността

Така че, ако перспективата да се включите в безмилостна конкуренция, да надхитрите съперници и да се изкачите по стълбата на успеха ви вдига адреналина, Degens & Dragons е мястото за вас. Защо да стоите отстрани, когато можете да сте в сърцето на действието? Следвайте Degens & Dragons в Twitter, за да сте в крак с най-новите актуализации, съвети и стратегии.

Предварителна разпродажба предстои в четвъртък, 8 юни 2023 г. – така че се потопете с главата напред в славната бъркотия, която е Degens & Dragons. Не забравяйте, че в това царство късметът благоприятства смелите, хитрите и безсрамно хитрите. Така че вземете екипировката си, съберете смелост и се впуснете в битката. Съдбата ви очаква!

Последни новини

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали

Защо цената на биткойн се покачва днес? Ръст на цената на биткойн: Анализ на факторите зад скорошното рали В забележителен отскок, цените на биткойн (BTC) се повишиха...

Най-популярни

Реклама