НачалоНовини за МемекойниWall Street Memes Крипто предварителна продажба набира $100k

Wall Street Memes Крипто предварителна продажба набира $100k

-

Wall Street Memes Крипто предварителна продажба набира $100k минути след стартиране, следващата монета Pepe или Dogecoin?

Днес се отбелязва стартирането на предварителната продажба на токена на Wall Street Memes ($WSM), с любезното съдействие на най-горещата инвестиционна общност в интернет, който превръща акциите на акции в твърди пари и сега прави същото за мем монети. Ако търсите следващия мем монета да експлодира като Pepecoin, Dogecoin или Shiba Inu, тогава не търсете повече.

Екипът зад токена на Wall Street Memes знае всичко, което може да се знае за изграждането на марки в новата ера на финансите – точно затова те пускат $WSM токена днес.

Анализаторите вече прогнозират 10x печалби за Wall Street Memes, когато се листне на борси и вие можете да станете част от него, но токените се разграбват бързо.

$100 000 от $WSM, продадени за минути, докато 1 милионна общност позволява да разкъсва – Wen Binance?

Търсенето на $WSM токена ще бъде извън мащаба, поради което в рамките на минути след обявяването на старта бяха събрани $100 000 от нетърпеливи инвеститори. Основателите на WSM направиха известни $2,5 милиона, когато през 2021 г. изсече изключително успешната NFT колекция от 10 000 части Wall Street Bulls, която се разпродаде за 32 минути.

Като цяло, Wall Street Memes има 1 милионна социална общност от дегени, което почти гарантира, че токенът $WSM ще бъде листван на първо ниво на крипто борси като Binance.

Мемовете на Уолстрийт „King of Stonks“ ще станат „King of Memes“

Токенът на Wall Street Memes е определен да бъде „Кралят на мемовете“, както и Кралят на Stonks, по начин, който много лесно би могъл да надмине успеха на Dogecoin, Shiba Inu или Pepecoin. Феноменалният обхват на марката на Wall Street Memes във финансовия свят, и по-специално сред инвеститорите на дребно, я отличава като най-легитимната мем монета, съществувала някога.

Вижте още  Биткойн може да достигне $100 000. Потенциал за Injective и InQubeta

Като добавим към това неговата доказана способност за кръстосани продажби между фондова и крипто аудитория, както се демонстрира от изключително популярното му първо стартиране на NFT, това наистина означава, че няма време за губене, за да вземете $WSM токена на най-ниската му цена – в продажба днес за $0,025.

Преди $WSM токените да бъдат включени в централизирани борси от най-високо ниво, той ще стартира на децентрализирани борси.

Пионерски успех с Wall Street Bull NFT през 2021 г. ще бъде последван от стартиране на $WSM и сечене на Wall Street Bulls Ordinals днес. WSM общността е супер включена във финансовите свърталища в интернет и най-новите пазарни развития. Не само че има 523 000 свръхангажирани членове на общността в акаунта му в wallstbets в Instagram има още 214 000 в Twitter и повече от 100 000 в другите му два канала в Instagram, wallstgonewild и wallstbullsnft. Не бива да се пропуска и акаунтът в Twitter на Wall Street Bulls NFT, където днес има новини за монетния двор от своята NFT колекция Wall Street Bulls Ordinals.

Има 420 парчета и можете да влезете в белия списък, като се насочите към сървъра на Wall Street Bulls Discord (21k последователи). Самият монетен двор се провежда на пазара за биткойн ординали Magic Eden. Тогава бъдете сигурни, че мемите на Уолстрийт имат свръхангажирана общност, което означава, че наистина няма време за губене, за да заключите възможно най-ниските цени за мем монета, която ще бъди много повече от просто следващия Пепе.

Екипът на Wall Street Memes е убеден, че неговото мощно скрито течение от финансово опитни търговци и инвеститори не просто ще грабне токените, но ще бъде вид настроени посланици, за които други проекти могат само да се молят.

Вижте още  Неограничени възможности с Bitcoin Spark

И все пак, без да пренебрегваме органичния растеж и силните страни на общността, описани по-горе, за да стимулира навлизането си в света на мем монетите, Wall Street Memes има още повече артилерия, която да внесе в битката си за надмощие на мем монети – взаимодействието му с Илон Мъск (вижда се подчертано на уебсайтът на Wall Street Memes), да не говорим за множество други милионери и милиардери.

Как така?

Е, мемите на Уолстрийт, ако сте сред непосветените, произхождат от манията по акциите на мемовете, която завладя фондовия пазар през 2021 г. Мемите на Уолстрийт бяха в центъра на този водовъртеж. В един момент движението, свързано на първо място с Reddit sub WallStreetBets, заплаши да даде възможност на търговците на дребно да поемат и преобърнат господството на институционалните инвеститори.

Оказа се, че случаят все още не е такъв – въпреки че имаше един забележителен скалп: хедж фондът Melvin Capital, който скъси любимата мем стока GameStop, беше принуден да затвори.

Токенът на Wall Street Memes токенизира движението. Токенът $WSM дава легитимност на мем монетите и ново значение.

Последни новини

Solana DEX стават свидетели на скок в обема на търговия

Solana DEX стават свидетели на експоненциален скок в обема на търговия – разкриване на причините зад феномена Solana надмина BSC веригата на Binance, тъй като нейните...

Бившият изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред 10 години затвор

Бившият главен изпълнителен директор на Binance CZ е изправен пред потенциална присъда от 10 години затвор, тъй като американските прокурори ескалират съдебни действия — какво...

Cardano с потенциално експлозивно движение на цените

Метриките на Cardano сочат към потенциално експлозивно движение на цените, докато XRP, Solana и Shiba Inu изследват възможности за гигантски растеж ADA на Cardano е изправена...

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Най-популярни

Реклама