НачалоНовини за крипто борсиДиректора на Binance осъжда изтеклите регистрационни файлове

Директора на Binance осъжда изтеклите регистрационни файлове

-

Изпълнителният директор на Binance осъжда изтеклите регистрационни файлове за чат, признава значителни „щети“

Главният изпълнителен директор на Binance Changpeng Zhao осъди хода на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ за изтичане на записи на чатове на служители. В писмо до служителите CZ нарече използването на журнали за чат от SEC „нелепо“, според преведено копие на бележката, споделена от Odaily Planet Daily в четвъртък.

„Смешно е SEC да използва това като плакат, но ще оставим адвокатите да се погрижат за това“, пише крипто босът.

Предупреждението следва неотдавнашното изтичане от SEC на екранни снимки на чат журнали между служители, включително бившия ръководител на съответствието на компанията „Сам Лим“ и ръководителя на бизнес развитието „Алвин“.

По време на разговорите си служителите насаме обсъдиха „изхвърлянето“ на своите BNB токени, преди да се заредят, и лекомислено признаха, че „оперират нелицензирана борса за ценни книжа“. Крипто шефът също отбеляза, че въпреки че разговорът между Лим и Алвин е „лично“ оплакване направено преди пет години, „нанесе много щети на нашата (и тяхната) репутация.“

След това той призова служителите да вземат под внимание историята на чатовете си, тъй като един ден тя може да се окаже в ръцете на служители.

„Binance си сътрудничи с разследващите. Те обикновено искат първо нашата история на чатовете. Всичко, което кажете, може да се окаже в съда (или в интернет) някой ден.“

Освен това преведената бележка показва, че Джао казва, че служителите, които „не са доволни от работата в Binance“, трябва „сериозно да обмислят“ своите възможности за кариера.

SEC повдигна 13 обвинения срещу Binance и CZO. В понеделник SEC съди Binance и неговия главен изпълнителен директор за тяхното „явно незачитане на федералните закони за ценните книжа“, разкривайки 13 обвинения срещу платформата, включително управление на нерегистрирана борса.

Вижте още  Новият директор на Binance дава приоритет на Web3

Агенцията обвини Binance в нарушаване на закона, като предлага нерегистрирани ценни книжа на широката общественост, включително своя BNB токен и BUSD stablecoin.

Други обвинения, наложени срещу Binance от SEC, включват неуспех на компанията да се регистрира като брокер, както и неуспех да се регистрира като борса. SEC каза, че Zhao и Binance са знаели, че управляват платформата Binance.com в нарушение на различни закони на САЩ.

Освен това агенцията каза, че Zhao и Binance са създали BAM Management и BAM Trading през 2019 г. „като част от сложна схема за избягване“ на американските закони, като казват, че платформата Binance.US се управлява независимо и че клиентите от САЩ не могат да използват Binance. com платформа. Освен това SEC твърди, че Binance и основателят Changpeng Zhao са смесили клиентски активи, докато са прехвърляли милиарди долари от сметки на Binance в различни банкови сметки, в крайна сметка контролирани от Zhao.

CZ обаче отхвърли твърдението. „Всички потребителски средства се отчитат и никога не са напускали платформата http://Binance.US (освен ако потребителите не ги изтеглят сами, разбира се), никога“, каза той в туит в сряда.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама