НачалоНовини за МемекойниХонконгската мем монета $KONG се покачва с 1000%

Хонконгската мем монета $KONG се покачва с 1000%

-

Тенденции над Pepe на DEXTools – Най-добрата криптовалута за закупуване сега?

Мем монетите в момента привличат много внимание и чупят дневни рекорди за търговия с големи обеми. Един, който обикаля, е хонконгската мем монета, която скочи с над 1000% през изминалата седмица. Тази нова сензация кара много инвеститори да я поставят на същото място като токена $PEPE.

Междувременно инвеститорите са оптимисти относно потенциала на токените $WSM и $ECOTERRA за значителни възходящи тенденции. Силният ежедневен възходящ тренд на $KONG продължава да расте В един до голяма степен мълчалив пазар мем монетите са шамандурата, на която крипто пространството разчита.

Досега подсекторът на пародийните монети е създал някои от най-хитовите проекти, които се радват на масово възприемане. Новата вълна от звезди на мем монети започна с токена $PEPE, издигайки се до световна известност, след като скочи до 1,6 милиарда долара в пазарната оценка.

Докато метеоритният му възход оттогава намалява, $PEPE все още е една от най-търгуваните мем монети в крипто пространството.

Сега нова мем монета, наречена Хонг Конг, има потенциала да се превърне в следващия $PEPE. По време на пресата неговият роден токен, $KONG, се търгува за $0,0000025, което показва възходяща тенденция от 29,58% през последния ден.

Седмичното представяне на актива е най-впечатляващото от партидата, като мем токенът се покачи над 1000% през последната седмица. Това доведе до тенденция над $PEPE, $SPONGE и други топ мем монети в DEXTools. Мем токенът е спечелил над 1,2 милиона долара пазарна капитализация.

Като се има предвид, че са изминали по-малко от две седмици от стартирането му, това е важен момент за маймуноподобния токен. Hong Kong е проект за мем монети, създаден единствено за развлекателни цели. Въпреки това, с 0% данък върху покупката или продажбата и стабилна ликвидност, много хора се включиха в проекта. Независимо от това, крипто пространството непрекъснато произвежда скъпоценни камъни.

Вижте още  GameStop набират над $2 милиона за 24 часа!

Два от тях са токените $WSM и $ECOTERRA.

Мемове на Уолстрийт ($WSM):

Токенизиране на интернет триумфа над капитализма Източник: Wall Street Memes Ако има нещо, с което крипто пространството е известно, това е способността за радикализиране на една индустрия. Тази сила влезе в игра при провала на GameStop, при който инвеститорите на дребно обединиха усилията си, за да изкупят акции на затруднени компании. В резултат на тази ситуация беше създадено движение, наречено Wall Street Memes.

Разработен от същия екип зад известната колекция Wall Street Bulls NFT в Ethereum, която се разпродаде за по-малко от 32 минути, този мем проект е символ на върховния триумф на интернет над необуздания капитализъм. Проектът има за цел да предостави на инвеститорите на дребно начин да печелят от крипто пространството, точно както правят инвеститорите и компаниите с дълбоки джобове.

Въпреки че притежават малка присъща стойност, мемите на Уолстрийт представляват система от вярвания и неговата колекция от интернет мемета вече е привлякла над един милион членове на общността и е генерирала над 400 милиона импресии. Освен това привлече вниманието на Twitter и шефа на Tesla Илон Мъск, който взаимодейства с проекта.

Като се има предвид влиянието на Мъск върху крипто пространството, много крипто анализатори вярват, че токенът $WSM може лесно да влезе в списъка от ниво 1, след като предварителната му продажба приключи. В допълнение, екипът на Wall Street Memes също стартира биткойн итерация на своята NFT колекция, наречена Wall Street Ordinals NFT.

Това показва, че проектът е в тенденция, като се има предвид нарастващата популярност на колекционерските предмети, фокусирани върху биткойн. Досега токенът $WSM се радва на успешен прозорец за предварителна продажба на токени.

Вижте още  Bitget листва Chappyz (CHAPZ)

Мем токенът е събрал над $5,79 милиона в рамките на няколко седмици след стартирането му. Ранните инвеститори могат да закупят $WSM на текущата предварителна цена от $0,028.

Ecoterra ($ECOTERRA):

Зелена блокчейн инициатива с R2E Element Въпреки че не е мем монета, ecoterra е друга водеща блокчейн инициатива, която привлече интерес от няколко инвеститори, ориентирани към ESG. Предвид нарастващата загриженост относно изменението на климата и нашия въглероден отпечатък, много световни правителства призовават за по-незабавни стъпки за спиране на нарастващите екологични проблеми.

Ecoterra носи устойчивост, тъй като позволява на потребителите директно да рециклират своите стъклени, пластмасови и алуминиеви материали и да намалят своя въглероден отпечатък. В замяна на въздействие върху околната среда, ecoterra позволява на потребителите да печелят криптовалути, използвайки своя механизъм за рециклиране, за да спечелите (R2E).

Не само за физически лица, проектът предлага пазар за компенсиране на въглеродни емисии, който позволява на компаниите, които искат да намалят своите парникови емисии, да купуват въглеродни кредити и предлага екологични продукти и услуги. Освен това компаниите могат да използват базата данни, получена от ecoterra AI, за да предложат по-добри услуги на своите лоялни клиенти в замяна на наградни точки и цифрови колекционерски предмети.

Освен това, блокчейн проектът предлага и мобилно приложение, което позволява на потребителите директно да проследяват въздействието си върху околната среда. Това го прави по-субективно и повишава нивото на ангажираност на всеки потребител. Проектът ecoterra се захранва от токена $ECOTERRA, който също е в етап на предварителна продажба. Досега токенът на проекта е набрал над $4,94 милиона и инвеститорите могат да закупят $ECOTERRA на текущата му предварителна цена от $0,00925 преди следващото покачване на цената.

Вижте още  Спад на цените на TMS Network, Skyrockets Arbitrum и Optimism

Последни новини

ARK Invest на Cathie Wood придобива акции на SoFi

SoFi се оттегля от криптовалутата ARK Invest купува акции на SoFi за 1,5 милиона долара в деня на съобщението за напускане на крипто от SoFi ARK Invest,...

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Най-популярни

Реклама