НачалоNFT крипто новиниКрипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди Binance...

Крипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди Binance и Coinbase

-

Крипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди Binance и Coinbase

Крипто общността изсече над 140 830 незаменими токена (NFT) в колекция, стартирана преди това от борсовия гигант Coinbase с цел да накара американските регулатори да осигурят така необходимата „разумна крипто политика“.

Стартиран през април тази година, „Stand with Crypto“ е колекция от възпоменателни NFT без „без предвидена полезност или стойност“.

Колекцията е „символ на единство за крипто общността, търсеща разумна крипто политика“, се казва в уебсайта. Той показва син щит, който представлява индивидуална подкрепа и колективна позиция за защита и популяризиране на потенциала на криптовалутите. Заинтересованите хора могат да изсекат безплатно NFT „Stand with Crypto“ и да добавят емотикони на щита до показваното си име в Twitter.

След това те могат или да сканират QR кода на NFT, за да станат „застъпник на Stand with Crypto“, или да се регистрират на уебсайта на ConsenSys Quorum. Свързаният QR код се актуализира периодично, се казва в описанието, за да може притежателят на NFT да предприеме „различни действия, за да продължи да се застъпва за крипто“.

Този уебсайт на Quorum заявява, че „Ако обичате крипто и вярвате в потенциала на web3, е по-важно от всякога да се застъпвате за про-крипто политика в САЩ.“ По-нататък се обяснява, че „Stand with Crypto“ е масов кампания за застъпничество за про-крипто политика и за „промяна на сърцата и умовете“ във всички 435 окръга на Конгреса на САЩ.

Те се надяват, че инициативата ще помогне да се повлияе на законите и политиките, ще събере хора в общност, за да натрупа сила, да насърчи иновациите, да защити работните места и да образова обикновените американци относно крипто. Към момента на писане имаше 140 830 изсечени бройки.

Вижте още  Ползите от крипто-инвестициите за инвеститори и компании

Сред тях беше един, изсечен от главния изпълнителен директор на Coinbase Браян Армстронг. Данните на OpenSea показват, че колекцията към момента на писане е имала общ обем от 5 ETH, минималната й цена е била 0,0002 ETH и е имало 53 155 собственици.

Всички такси за монетни дворове, свързани с тази колекция, ще бъдат дарени на проверени организации чрез кръг за крипто застъпничество с Gitcoin, каза Coinbase, добавяйки: „Изсечете неограничени NFT и съберете повече средства в подкрепа на застъпничеството за крипто“.

Трябва да се отбележи, че това нарастване на интереса към колекцията идва след като Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) започна съдебна битка с Coinbase и Binance, наред с други.

Последни новини

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Артър Хейс смята третирането на Binance и CZ от САЩ за „абсурдно“

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс критикува властите на САЩ за несправедливо насочване към Binance и CZ, цитирайки пристрастие срещу трансформиращия потенциал на...

Чарли Мънгър, твърдият критик на биткойн почина на 99

Легендарният инвеститор и биткойн скептик, Чарли Мънгер, почина на 99 години: Поглед към неговата противоречива история с крипто Чарли Мънгер, влиятелният заместник-председател на Berkshire Hathaway и...

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Най-популярни

Реклама