НачалоДруги крипто новиниBlockFi е готов да започне тегления от клиенти през лятото

BlockFi е готов да започне тегления от клиенти през лятото

-

Банкрутиралият крипто кредитор BlockFi очаква да предостави тегления на клиенти това лято след успешното приключване на основното тестване за проверка на точните салда по сметки.

В имейл, изпратен в понеделник, клиентите са информирани, че BlockFi е получил одобрение от съда на 17 май за актуализиране на потребителските интерфейси. Това е необходима стъпка, за да улесни клиентите да изтеглят средствата си, добави фирмата.

Цифровите активи, съдържащи се в омнибусните портфейли за попечителство, към паузата на платформата, не принадлежат на BlockFi, каза съдия Майкъл Каплан в съдебното разпореждане от май.

„BlockFi трябва да изгради нова продуктова функционалност и да направи промени в платформата, за да обработи тези тегления“, каза заемодателят, според екранни снимки на имейла, публикуван в Twitter.

„Очакваме, че тази работа и необходимите тестове ще бъдат завършени до това лято. По това време ние ще бъдем в състояние да започнем да правим дистрибуции на клиенти.“

Blockworks се свърза с BlockFi за коментар относно времевата линия.

BlockFi ще реализира партидни тегления

Компанията също така обяви, че клиентите ще могат да преместват своите цифрови активи от своите BlockFi портфейли във външни портфейли, но разпределението на пари в брой няма да се поддържа.

Планира да започне да разрешава тегления от акаунти в портфейла на BlockFi за активи, които не са изложени на риск от потенциални искове за преференции или искания, направени от конкретни кредитори, които искат да бъдат изплатени преди други.

Тегленията ще се обработват на партиди и потребителите могат да очакват да получат имейл веднага щом отговарят на условията, за да започнат да теглят своите средства.

Вижте още  Google си партнира с MultiversX

През това време потребителите се насърчават да създадат външен портфейл, тъй като ще е необходимо да се улесни гладкото теглене от BlockFi.

Срокът за разработване на план за излизане е удължен

BlockFi спря тегленията през ноември, само два дни след като увери потребителите за пълното си работно състояние. Компанията отдаде това действие на несигурността, произтичаща от низходящата спирала на Alameda Research и FTX, които по-рано се съгласиха да отпуснат кредитно улеснение на заемодателя.

Тази седмица на BlockFi беше дадено повече време, за да излезе с план за излизане от фалита. Крайният срок беше изместен до 6 юли поради несъгласие с комитета на необезпечените кредитори.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама