НачалоДруги крипто новиниRaft търси LSDFi възможност за 13 милиарда долара

Raft търси LSDFi възможност за 13 милиарда долара

-

С напредването на сезона на Liquid Staking Derivatives Finance (LSDFi) пространството продължава да кипи от нови постижения. Един такъв пробив е въвеждането на Raft, революционен LSDFi протокол, предлагащ уникални функции и стратегически съюзи. Днес насочваме вниманието си към най-новата разработка на Raft – пускането на R стейбълкойн, първият стейбълкойн в щатски долари, обезпечен единствено от Lido Staked Ether (stETH).

R Stablecoin, който променя играта

На фона на бързо нарастващата пазарна капитализация на stETH, надхвърляща 13 милиарда долара, Raft се възползва от възможността да стартира протокол за кредитиране заедно със стабилната монета R.

Това стартиране представя обещаващо решение за потребителите на Lido в търсене на капиталово ефективни начини за използване на техния stETH. Протоколът позволява на вложителите да генерират R, децентрализирана стабилна монета в щатски долари, използвайки своя stETH.

„Като приемаме само обезпечение от stETH, ние елиминираме напълно фиатната подкрепа, осигурявайки спокойствие на притежателите на R“, казва съоснователят Дейвид Гарай.

Друга уникална характеристика на Raft, която ще се появи скоро, е неговият ливъридж в една стъпка, промяна на играта, която позволява на потребителите да получат до 11x ливъридж на stETH в една транзакция, по-висок от това, което всяка друга платформа предлага в момента. Освен осигуряването на по-висок коефициент на ливъридж, Raft също така опростява обикновено сложните многоетапни транзакции, необходими за получаване на ливъридж върху stETH чрез други платформи за кредитиране като Aave или Maker.

Интеграция и разширяване

Raft не е само за стартиране на новаторски функции; също така е сериозно инвестирано в насърчаването на стабилна екосистема чрез стратегическо сътрудничество и активното ангажиране на фронтенд операторите.

Вижте още  Операторът на биткойн банкомати Bitcoin Depot става публичен

Raft разширява границите на възможното в пейзажа на LSDFi, което можете да опитате, като заемете R срещу вашия stETH. Пускането на R stablecoin, подкрепено от stETH, е значителна крачка напред в сектора на DeFi и демонстрира ангажимента на екипа да предостави на потребителите надежден и ефективен пакет от финансови продукти.

Със своя ангажимент за иновации и стратегическа експанзия и докато навлизаме все по-навътре в сезона на LSDFi, Raft е подготвен да постави нов стандарт в DeFi, потенциално правейки традиционните протоколи остарели. Ще успее ли останалата част от индустрията да се справи?

Последни новини

Биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K

Потенциалният пробив на биткойн: Ще надмине ли решаващата зона на съпротива от $38K до $40K, предизвиквайки силен бичи импулс? Биткойн е изправен пред силна съпротива при...

Възраждането на Dogecoin – интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте Dogecoin,...

Zipmex Thailand спира дейността си след регулаторни изисквания

Zipmex Thailand спира търговските операции в отговор на регулаторните предизвикателства Zipmex Thailand, борса за криптовалута, внезапно преустанови дейността си в отговор на регулаторните изисквания, наложени от...

Взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн

Съоснователят на BitMEX хвърля светлина върху взаимодействието между ликвидността в долари и цената на биткойн Съоснователят на BitMEX Артър Хейс предвижда ръст на биткойните на фона...

Най-популярни

Реклама