НачалоНовини за криптовалутиНовини за Кардано /ADAКрипто анализатор представя дългосрочна перспектива Cardano (ADA)

Крипто анализатор представя дългосрочна перспектива Cardano (ADA)

-

Според Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture, има нещо в магазина за Cardano (ADA). Той обаче отбелязва, че потребителите трябва да намалят диаграмата на Cardano и да помислят за заключената обща стойност (TVL), за да разкрият потенциала на ADA.

Ако намалите мащаба на #Cardano диаграма, тъй като Total Value Locked продължава да расте, е толкова очевидно какво се очаква за $ADA

Дан Гамбардело обясни мнението си, използвайки екранни снимки на седмичната графика на TradingView и TVL диаграмата на Крадано на DeFiLlama. Ценовата диаграма показва затихваща низходяща тенденция на корекцията на ADA от най-високата стойност за всички времена (ATH) от $3,09.

Cardano достигна ATH на 30 август 2021 г., в последния бик пробег на крипто пазара. Корекцията на цената на ADA съвпадна с мечия пазар след последния бик курс и цената спадна до $0,28 към момента на писане.

На седмичната графика, показана от Гамбардело, има разгръщащ се бичи кръстосване на две значими подвижни средни. Въпреки че цената на ADA остана под пълзящите средни, по-широк поглед предполага предстоящо обръщане на цената.

Gambardello включи екранна снимка на графиката на TVL, за да подкрепи това мнение. Докато низходящото корекция изчезна, TVL на ADA поддържаше стабилно рали. Към момента на писане TVL на Cardano, както е показано на DeFiLlama, беше 141,48 милиона долара.

Това отразява добавянето на повече от $90 милиона към TVL на ADA от началото на 2023 г. От анализа на Гамбардело и предложението му за разглеждане на развитието на ADA от по-широка перспектива, инвеститорите могат да направят извод за няколко неща. Едната е, че мечият импулс вероятно е към своя край.

Вижте още  Анализ на Solana, Chiliz и CEEK Coin

Друго заключение от неговия анализ е постоянният приток на средства в екосистемата Cardano, както е отразено в TVL. Обединяването на двата аналитични фактора предполага, че цената на Cardano в момента може да е подценена.

Това би означавало, че родният токен на платформата, ADA, е длъжен да обърне текущата низходяща тенденция. Ако това се случи, цената на ADA може да се изкачи над посочените пълзящи средни за първи път от началото на 2022 г.

Това би означавало началото на дългосрочно рали, което може да издигне цената до нови висоти.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама