НачалоНовини за крипто борсиSEC твърди, че изпълнителният директор на Binance е използвал неправомерно средства

SEC твърди, че изпълнителният директор на Binance е използвал неправомерно средства

-

SEC твърди, че изпълнителният директор на Binance е използвал неправомерно средства, но този алгоритъм на Avorak AI Crypto може да докаже обратното

Binance, най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света, е изправена пред значително съдебно дело от Комисията по ценни книжа и борси (SEC). Делото повдигна сериозни обвинения за злоупотреба с фондове от неговия главен изпълнителен директор, включително твърдения за подвеждане на клиенти, насочване на средства към компания, контролирана от главния изпълнителен директор на Binance, и излагане на активи на потребителите на риск. Въпреки това, обещаващ AI крипто алгоритъм може да противодейства на тези твърдения. Алгоритъмът на Avorak AI представя интригуваща гледна точка в хода на правната битка, оспорвайки обвиненията на SEC и потенциално хвърляйки нова светлина върху случая.

Последиците и констатациите на Avorak AI

На пазар, където прозрачността и отчетността са жизненоважни, използването на модерни технологии като Avorak AI осигурява безпристрастен анализ и проверка. Ако този AI алгоритъм може да обоснове добродетелта на главния изпълнителен директор, това може да има широкообхватни последици за бъдещи искове в по-широката индустрия на криптовалутите.

Avorak AI счита постоянните изказвания на председателя на SEC Гари Генслър, които споменават криптовалутата като дивия запад и че той е шерифът. Като такъв, председателят има субективно мнение и обвиненията му могат да се нарекат неоснователни, тъй като няма конкретни доказателства за индикации за дивия запад.

Председателят на SEC Гари Генслер вярва, че крипто индустрията изисква правителствен надзор и спазване на съществуващите закони за ценни книжа. Gensler призовава крипто компаниите да се регистрират в SEC, но нейните разпоредби се нуждаят от повече яснота. Този факт потвърждава констатацията на Аворак, че законите не действат в абсурди.

Вижте още  Нова ера в игрите започва със седемцифрена инвестиция

Аворак AI

Avorak AI е стабилна екосистема от иновативни решения за множество нужди в пространството на криптовалутите. Основните компоненти на платформата включват Avorak Trade, Avorak Write, Avorak Create и Avorak Chat. Avorak Trade Bot е предназначен да оптимизира търговията и да помага на търговците да вземат информирани решения, като предоставя анализ на пазара в реално време, като използва най-съвременни алгоритми за изкуствен интелект. Той проучва пазарите 24/7 и бързо обработва обемни данни.

Освен платформа за помощни програми, Avorak AI е средство чрез собствения си AVRK токен. Avorak AI е сред седма фаза на текущо ICO, с един AVRK на $0,255, скок с 325% от първоначалната стойност. Притежателите на ICO имат достъп до бета тестване, пулове за залагане и допълнителни бонуси. Представянето на Avorak предизвика интерес от крипто наблюдатели и анализатори, които вярват, че AVRK е скрит скъпоценен камък, който струва 100 пъти печалби.

Алгоритмите за машинно обучение на Avorak AI могат да анализират различни пазарни данни, включително социални медии, новини и други източници на данни, за да произвеждат навременни, надеждни и точни съдебни искове. Тази информация помага на всички заинтересовани страни, като SEC, да вземат решения, основани на фактите.

Avorak Write оптимизира, елиминира грешки и генерира съдържание без плагиатство. Инструментът е изграден върху алгоритми за машинно обучение и помага на потребителите да разработят ценно съдържание, което отговаря на нуждите на тяхната аудитория. Avorak Create генерира висококачествени изображения, които подобряват визуалната привлекателност на съдържанието. Изображенията са от съществено значение за онлайн маркетинга, тъй като те помагат за ангажиране на аудиторията и този инструмент на Avorak AI е полезен, особено за разработчици, които се нуждаят от умения за графичен дизайн.

Вижте още  Match Chain привлича вниманието на Binance

Безопасен ли е Binance?

Binance работи като крипто супермаркет, предлагайки различни услуги като борси, брокерски услуги и свързани фондове, и има значителен растеж от създаването си. След обявяването на обвиненията клиентите на Binance са изтеглили криптовалути на стойност стотици милиони долари от платформата. Експертите отбелязват, че SEC може да търси борси, за да убие криптовалутата, като Coinbase също е изправена пред същото затруднение.

Binance е въвела мерки за сигурност, за да защити средствата и данните на потребителите, но е изключително важно да се разбере, че нито една платформа не е напълно имунизирана срещу рискове. Binance има силна репутация, като е инвестирал значителни ресурси в инфраструктура за сигурност, включително използване на стабилни мерки за киберсигурност, прилагане на двуфакторно удостоверяване (2FA) и съхраняване на средства в офлайн портфейли за студено съхранение. За потребителите обаче е от първостепенно значение да вземат предпазни мерки за безопасността на своите акаунти, включително уникални пароли, безопасно съхранение на частни ключове, активиране на 2FA, внимаване при опити за фишинг и подозрителни връзки и поддържане на личните устройства и софтуер актуални .

Заключение

Делото означава нарастващата битка между регулаторите, които се стремят да наложат ред в криптовалутите, и индустрията, предвиждаща децентрализирана финансова система, свободна от правителствени регулации. Усъвършенстваните алгоритми на Avorak AI обмислят диверсификация на притежанията в множество платформи или портфейли, за да смекчат потенциалното въздействие на всеки отделен пробив в сигурността.

Последни новини

Предварителни продажби на криптовалута за през 2024 г

Открийте 5 предварителни продажби на криптовалута, които инвеститорите могат да проучат през 2024 г Топ 5 криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Изчерпателно ръководство Докато пазарът...

Анализатор избягва да инвестира в Cardano

Анализатор предоставя прозрения защо избягва да инвестира в Cardano Анализаторът критикува инвестиционния потенциал на Cardano за ADA: подчертава изоставането в развитието и предизвикателствата при приемането Във видеоклип...

Binance с първата в света крипто тристранна сделка

Binance прави първа копка с пионерско тристранно споразумение, повишаващо институционалните стандарти за крипто търговия Binance, пионерът в областта на криптовалутите, успешно внедри първото в индустрията тристранно...

Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майк Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF Майк Новограц прогнозира, че биткойнът е...

Най-популярни

Реклама