НачалоНовини за крипто борсиТази нова хибридна борса има шумни притежатели

Тази нова хибридна борса има шумни притежатели

-

Тази нова хибридна борса има шумни притежатели, дори когато крипто като SHIB преминава през труден етап

Shiba Inu си изгради репутация на една от най-големите мем монети в криптовалутата поради голямата общност, огромните скокове на цените, одобренията на знаменитости и вирусните тенденции в социалните медии. През последните няколко месеца обаче мем монетата се бори, като цената на токена SHIB падна до нови ниски нива. От друга страна, шумът, който беше зад Shiba Inu, се измести към нова хибридна борса, Tradecurve.

Shiba Inu продължава с труден период, докато биковете губят инерция

Когато Shiba Inu стартира през август 2020 г., пазарът на криптовалута беше във възходящ цикъл, с малка конкуренция в пространството на мем монетите. Въпреки това нещата се промениха през 2023 г., като пазарът е в низходящ тренд и безкрайното пускане на мем монети, увеличавайки конкуренцията за Shiba Inu.

Тези макроикономически фактори принудиха Shiba Inu (SHIB) да влезе в един от най-трудните сезони от стартирането му. През последните седем дни цената на Shiba Inu се срина със 17% и с цели 25% през последните 30 дни. Shiba Inu се бори да остане на повърхността, тъй като монетата се търгува под низходяща тренд линия от февруари, тъй като биковете не успяха да задържат няколко критични нива на подкрепа.

Бъдещето обаче не изглежда толкова мрачно за Shiba Inu. Екипът на Shiba Inu стартира своята тестова мрежа през март и данните във веригата показват, че платформата набира огромно сцепление.

Lookonchain съобщи, че броят на транзакциите в тестовата мрежа Shiba Inu е надхвърлил 20 милиона само за три месеца след стартирането й за закупуване на над 5 трилиона SHIB токена на стойност 35 милиона долара. Това са признаци, че инерцията се връща към Shiba Inu и ценовият скок може да е зад ъгъла.

Вижте още  Bitgert активира BRISE стейкинг на Gate.io

Запознайте се с Tradecurve, новата хибридна борса, която има шумни привърженици на крипто

Нещата са малко по-различни в децентрализираното финансово пространство, тъй като нова хибридна борса, Tradecurve, успя да накара привържениците да се интересуват от представянето си на мечия крипто пазар. Противопоставяйки се на низходящия тренд на крипто пазара, цената на родния токен на Tradecurve, TCRV, се увеличи с 50% през май, а анализаторите прогнозираха още 25% скок на цената през следващата седмица.

Въпреки че има няколко хибридни борси в DeFi пространството, Tradecurve успя да привлече вниманието на основните играчи в индустрията като първия проект, изграждащ всеобхватна платформа за търговия, където потребителите най-накрая ще имат възможност да търгуват с широка гама от инструменти, включително форекс, акции, опции, ETF и стоки от един акаунт. Те могат да търгуват с всички тези активи, използвайки криптовалута като ливъридж, за да направят нещата по-интересни.

Търговията на платформата също ще изпревари конкуренцията, тъй като Tradecurve внедрява мощни терминали за търговия, ниска латентност, ултра-бързо изпълнение на поръчки и супер ниски такси за търговия и спредове. Третият етап от предварителната продажба на Tradecurve е почти разпродаден и потребителите имат страхотен шанс да сграбчат останалите токени на скромна цена от $0,015 на токен.

Последни новини

ARK Invest на Cathie Wood придобива акции на SoFi

SoFi се оттегля от криптовалутата ARK Invest купува акции на SoFi за 1,5 милиона долара в деня на съобщението за напускане на крипто от SoFi ARK Invest,...

В Обединеното кралство: Крипто инвеститорите получават предупреждение

HMRC на Обединеното кралство въвежда система за доброволно разкриване на крипто данъци Приходната и митническата служба на HM на Обединеното кралство (HMRC) стартира система за доброволно...

Bybit е изправен пред потенциални проблеми

CFTC призовава Coinbase за потребителски данни, свързани с Bybit, сред регулаторен контрол Съобщава се, че Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) е поставила своя регулаторен...

Standard Chartered прогнозира биткойн да надхвърли $100 000 до 2024 г.

Standard Chartered повтаря възходяща перспектива, прогнозира, че биткойнът ще достигне $100 000 през 2024 г. на фона на одобрения на спот ETF в САЩ Standard Chartered,...

Най-популярни

Реклама