НачалоРъководства за криптовалути и инвестиранеТри сигнала за покупка на биткойн

Три сигнала за покупка на биткойн

-

Горещите BTC катализатори, които трябва да следите

Биткойнърите не чакаха твърде дълго след налагането на SEC миналата седмица, за да сигнализират, че благоприятното регулаторно позициониране на BTC е огромна причина да бъдат оптимистични.

Днес се задълбочаваме в десет катализатора, които BTC несъмнено използва в момента.

Неотдавнашното възраждане на популярността на биткойн е доказателство за неговата устойчивост и потенциала му да подкрепи нови вълни от експерименти с блокчейн. Но това не означава, че трябва да се потопите, без да разбирате текущия пейзаж!

Ето 3 завладяващи катализатора, които правят купуването на BTC интересен ход в момента.

1. За историята

В началото на 2018 г. си спомням, че продадох всичките си BTC и удвоих Ethereum, защото тогава вече беше тревожно как биткойн максималистите се издигат и стават все по-токсични. Бързо напред над пет години до днес и новите иновации около биткойн донесоха креативни и не- догматични тълпи наново.

Начело на този културен ренесанс са ветерани биткойнъри като Ник Картър, Ерик Уол и Уди Вертхаймер, които напоследък направиха много, за да се състезават и да върнат разговора от биткойн макси експертите. С други думи, биткойнът отново става забавен.

Така че, тъй като maxis не доминират напълно и изобилстват от нови експерименти, културата около биткойн се превръща в такава, от която повече хора вече не трябва да се срамуват, но всъщност могат да се гордеят.

Наративът се измести от едноцелен фокус върху превъзходството на Биткойн към по-непредубеден диалог за потенциала на Биткойн в по-широката криптоикономика и това е катализатор за растеж по повече от един начин.

Вижте още  Предимства и недостатъци на криптовалутата през 2023 г

2. Нарастващо търсене на биткойн сигурност

Повече екипи започват да проучват как могат да „контролират“ данните върху биткойн от друг блокчейн, така че блокчейнът да наследи значителните гаранции за сигурност на биткойн. Тази контролна точка ще се извършва чрез транзакции към биткойн, така че ако бъде възприет по-широко, този подход може да помогне за увеличаване на използването на биткойн с течение на времето.

Например, умовете зад протокола Babylon са един такъв екип, който е разработил механизъм за контролно-пропускателни данни за доказателство за залог (POS) блокчейн данни и извън тях към биткойн.

Настроен да бъде пуснат на живо в основната мрежа по-късно през 2023 г., Babylon първоначално ще се специализира в подобряването на сигурността на зоните на Cosmos. Вижте нашето предишно ръководство за това как да започнете с Cosmos

3. Биткойн идва в Космоса

Говорейки за Cosmos, какво ще стане, ако можете да използвате вашите BTC директно в проекти на Cosmos, като търговия на популярната децентрализирана борса (DEX) верига за приложения Osmosis?

Има усилия да се направи възможна тази междуверижна помощна програма, например Nomic, която се изгражда около протокола за комуникация между блокове (IBC), за да създаде Nomic Bitcoin Bridge. Понастоящем активна в testnet, напълно реализираната мрежа Nomic ще позволи на потребителите да използват nBTC (което представлява BTC 1:1) в базирани на Cosmos приложения. Това, че BTC става все по-полезен на места извън биткойните, определено е катализатор за бъдещ растеж.

Последни новини

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава иновациите на Cardano на фона на усилията за преструктуриране на Ethereum Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, твърди, че блокчейнът Ethereum...

Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньорът на Shiba Inu - Welly с голямо съобщение, предизвиква спекулации в общността След успешното партньорство между Shiba Inu и италианския ресторант за бързо хранене Welly's...

Най-популярни

Реклама