НачалоДруги крипто новиниПрогноза за цените на Big Eyes

Прогноза за цените на Big Eyes

-

Прогноза за цените на Big Eyes – 99% срив, неуспешно търсене на токена, ще разследва ли Coffeezilla?

Монетата Big Eyes беше включена в Uniswap в четвъртък на цена с 88% по-ниска от обявената от екипа цена, след което се срина допълнително.

Токенът $BIG вече е намалял с 99%, търгувайки се на приблизително $0,000007.

Токенът $BIG беше посочен на $0,0000743 в Uniswap, в сравнение с обявената цена от $0,0006. Цената на първия етап за предварителната продажба – която започна през август 2022 г. – беше $0,0001.

Притежателите на монети Big Eyes се понижиха с 95% Няколко притежатели публикуваха екранни снимки като тези по-долу, показващи, че са намалили инвестициите си по време на стартирането на Uniswap, например до $2k от първоначална позиция на стойност $27k.

Ще разследва ли Coffeezilla проекта Big Eyes Crypto?

Един крипто инфлуенсър, Джейкъб Бъри, се запита дали ICO Big Eyes е измама и го сравни с вида „дърпане на килима“, който американският YouTuber Стивън „Coffeezilla“ Финдайзен би разкрил.

Към момента на писане Coffeezilla не е коментирала предварителната продажба на Big Eyes или ценовия срив от пускането му на крипто борси. Токенът $BIG беше листван на първата си централизирана борса, Poloniex, на 16 юни, а също така стартира собствен DEX, Big Eyes Размяна.

Този допълнителен списък на CEX и DEX досега не е помогнал за възстановяване на $BIG цената, нито за претендирано партньорство с портфейла OKX. Повече влиятелни лица, включително Crypto Ahoy и Carl Talks Crypto, спекулираха, че криптопроектът Big Eyes може да е свързан с други дърпания, включително Firepin и Journart.

Вижте още  Ripple осигурява лиценз за платежна институция в Сингапур

Защо цената на The Big Eyes се срина?

Екипът на Big Eyes заяви, че е „ликвидирал първоначалните ботове“, като е продал някои „средства“, които след това биха добавили обратно към ликвидността. Това съобщение последва други необичайни решения, като например изискване търговците да платят $100, за да поискат своите жетони по-рано и над шест часа забавяне на стартирането.

Стотици коментари бяха оставени и на страницата @BigEyesCoin в Twitter от притежатели, които не могат да поискат своите токени, получавайки грешка при транзакция „nonce too low“. Изглежда, че не е била осигурена достатъчно ликвидност от самото начало, а по време на публикацията ликвидността е само $60k, а пазарната капитализация на токена Big Eyes е приблизително $1 милион.

Последни новини

Ackee Blockchain с инструмент с отворен код срещу рискове от хакове

Ackee Blockchain разкрива Python инструмент с отворен код, „Wake“, за смекчаване на нарастващите рискове от хакове Ackee Blockchain разкрива „Wake“: базирана на Python рамка за тестване...

Биткойн ETF с най-големите седмични притоци на крипто

Нарастващият интерес към спот биткойн ETF стимулира най-големите седмични притоци на крипто, достигайки $346 милиона Чупещ рекорди приток от $346 милиона в инвестиционни продукти за дигитални...

Чарлз Хоскинсън търси признание за влиянието на Cardano върху Ethereum

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън подчертава иновациите на Cardano на фона на усилията за преструктуриране на Ethereum Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, твърди, че блокчейнът Ethereum...

Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньорът на Shiba Inu - Welly с голямо съобщение, предизвиква спекулации в общността След успешното партньорство между Shiba Inu и италианския ресторант за бързо хранене Welly's...

Най-популярни

Реклама